ARRP reia serile Open House, din 12 august
Marti, 12 August 2014
 adplayers. info

Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP) reia serile Open House. Ioana Avadani si Crenguta Rosu sunt invitatii speciali ai serii de 12 august, ora 18.00, la Sala de Consiliu a Bibliotecii Centrale Universitare Bucuresti. Prima intalnire din noul format al evenimentului se va desfasura sub tema “Transparenta - etica – reputatie: Practica versus politici”, avandu-i ca organizatori pe Cristina Balan, Vicepresedinte ARRP si Corneliu Cojocaru, membru in Juriul de Onoare ARRP.

Invitatii speciali Open House ARRP, 12 august:

Ioana Avadani (foto, HotNews) este directorul Centrului pentru Jurnalism Independent - CJI. Are o experienta in presa de aproape 20 ani, lucrand ca ziarist de agentie de presa si in televiziune. In 2013 a primit Premiul Cetatean European al Anului din partea Parlamentului European. Ca director al CJI, Ioana a condus programe mergand de la pregatirea profesionala a jurnalistilor si asistenta acordata companiilor de media, la advocacy in domeniul legislatiei de media, al transparentei si al bunei guvernari, precum si la consolidarea asociatiilor de jurnalisti si a eforturilor de auto-reglementare. Ioana Avadani a fost, in perioada 2004-2006, presedinte al Retelei sud-est europene pentru profesionalizarea media.

Avadani este membra a Team Europe (o echipa de experti independenti creata de Comisia Europeana pentru diseminarea temelor europene) si a consiliului consultativ al Burselor Rosalynn Carter pentru jurnalism pe probleme de sanatate mintala, derulat de Centrul Carter (Atlanta, Georgia). A publicat o serie de articole si studii dedicate situatiei mass-media din Romania si a sustinut prezentari la multe manifestari internationale organizate de Comisia Europeana, OSCE, Banca Mondiala, Consiliul Europei, etc.

Crenguta Rosu (foto), Managing Partner la DC Communication, este unul dintre pionierii industriei de comunicare din Romania, cu 24 de ani de experienta in domeniu, din care 19 in cadrul companiei pe care a fondat-o, in 1995, impreuna cu Teodor Frolu. Crenguta a lucrat pentru peste 150 de clienti din numeroase ramuri industriale (IT&C, Financiar-Bancar, Farmaceutice, Energie, Servicii Profesionale, FMCG, Agricultura si industrie alimentara, Institututii Europene) si a abordat diferite arii de practica - de la comunicare interna la managementul riscurilor, de la transformare organizationala la lansari de produse si marci. A fost implicata in peste 600 de proiecte de comunicare integrata si s-a specializat pe dezvoltarea strategiilor, pe proiectele de schimbare si transformare organizationala, monitorizarea riscurilor si managementul situatiilor de criza.

Consultant pentru echipele de management si trainer, in proiecte de monitorizarea riscurilor si managementul crizei, Crenguta Rosu a mai fost Sef al Biroului de Presa al Guvernului si este membru fondator al ARRP, CCRP si membru IPRA. De asemenea, face parte din Consiliul Consultativ al CJI.

Mai mult in PR


PUBLICITATE: