ARMAD pune protectia datelor personale pe prima pagina a autoritatilor
Joi, 12 Noiembrie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD) in colaborare cu Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) organizeaza conferinta “Marketing direct si protectia datelor personale”.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care lucreaza cu baze de date, companii care sunt membre sau nu ale ARMAD, investitori in comunicare, agentii de marketing direct, si este programat pentru joi, 19 noiembrie, incepand cu ora 11:00, la Hotel Radisson in Bucuresti.

“Este pentru prima data cand colaborarea noastra cu ANSPDCP se concretizeaza sub forma unui eveniment dedicat intregii piete de marketing direct si ne bucura mai ales deschiderea de care da dovada aceasta institutie in a gasi cele mai avantajoase modalitati de conlucrare”, Stefan Iordache (foto), Presedinte ARMAD

Pe langa presedintele asociatiei, in cadrul conferintei sunt invitati sa vorbeasca, printre altii, Georgeta Basarabescu – Presedinte ANSPDCP si Mihai Petroff - Director Executiv Mailers. Intalnirea va include in agenda prezentarea obiectivelor asociatiei ARMAD pentru sfarsitul anului 2009 si 2010, cat si prezentarea regulilor specifice domeniului privind prelucrarea datelor personale de catre ANSPDCP.

Organizatorii evenimentului au afirmat pentru AdPlayers ca membrii ARMAD au acces gratuit la conferinta. Companiile care nu sunt membre ale asociatiei pot participa in schimbul unei taxe de 250 eur. Cei interesati sa participe la conferinta pot contacta organizatorii la tel: 021/305.41.00, persoana de contact - Gabriela Ciofu, gabi[at]mailers.ro sau tel: 0751751438, Anca Rancea, anca.rancea[at]leoburnett.ro.


PUBLICITATE: