9,41% vizitatori straini si 87% manageri la Pack Expo
Miercuri, 05 Octombrie 2016

adplayers.info

Evenimentul de packaging al anului, targul Pack Expo de la Bucuresti a inregistrat 9.41%  vizitatori straini, sositi in Romania din alte tari europene, SUA, America de Nord, Asia si Canada, anunta organizatorii. Potrivit statisticilor furnizate adplayers, specialistii bulgari au fost cei mai numerosi vizitatori straini ai targului PACK EXPO, urmati indeaproape de cei din Republica Moldova.

Un procent de 87,49% din totalul vizitatorilor au fost persoane cu functii de decizie: director general (22,76%), antreprenor (22,15%), director de vanzari (12,88%), director executiv (10,49%). Domeniile de activitate cu cei mai multi vizitatori prezenti la PACK EXPO au fost: industria alimentara (26,80%), producatori de ambalaje (22,56%), producatori de etichete (10,10%) si retail/FMCG (9,15%).

Conferinta Pack Expo a oferit cadrul pentru dezbaterea a doua probleme de actualitate: taxa pe ambalaje si risipa alimentara. Evenimentul a beneficiat de prezenta la varf din partea autoritarilor, asociatilor din industria alimentara si de packaging, firmelor de specialitate. Audienta a fost numeroasa, iar presa romaneasca a aratat un interes d eosebit fata de tematica expozitiei, fiind prezenta intr-un numar foarte mare.

In cele patru zile de desfasurare, peste 70 de producatori de ambalaje si etichete au prezentat ambalaje revolutionare, idei inovative, reprezentand reale surse de inspiratie pentru vizitatorii targului PACK EXPO. In tot acest timp si-au demonstrat capacitatile peste 100 de echipamente, iar vizitatorii au asistat la demonstratii, au primit consultanta de specialitate si au facut achizitii la fata locului.

Mai mult in Targuri si Expozitii, Eveniment,


PUBLICITATE: