5000 EUR pusi la bataie pentru Corbis Award for Creative Photography
Joi, 09 August 2007
5000 EUR pusi la bataie pentru Corbis Award for Creative Photography

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Corbis anunta deschiderea inscrierilor din acest an pentru “Corbis Award for Creative Photography”. Competitia îsi propune sa rasplateasca cea mai buna fotografie creata pentru advertising si promotii, precum si recunoasterea rolului pe care îl are aceasta în campanii de publicitate Print, Online, Promotion, Direct Mailing, Packaging si Outdoor.

“Încurajam toti creativii români sa participe la editia din acest an a “Corbis Award for Creative Photography”, a afirmat pentru AdPlayers, Mihai Carder / Managing Director la Photoland Images, reprezentant Corbis pentru România si Bulgaria.

"Luând în considerare succesul romanilor la ultima editie a Festivalului, sunt convins ca premiul va putea rasplati un creativ de-al nostru. Totul este sa participe...gratis!", a mai spus Carder.

Premiul va fi acordat în parteneriat cu Festivalul Golden Drum, programat sa aiba loc anul acesta în perioada 14 – 19  octombrie la Portoroz, Slovenia. Câstigatorul “Corbis Award for Creative Photography” va încasa suma de 5000 EUR,  premiu ce urmeaza sa fie anuntat în cadrul festivalului de publicitate.

Competitia din acest an va lua în considerare categoriile: print si  online advertising, direct mailing, packaging si outdoor, fiind  deschisa oricarei agentii sau freelancer din întreaga lume, conditia înscrierii fiind ca lucrarea sa fi fost creata pentru piata europeana.

Potrivit organizatorilor, lucrarile vor fi analizate pe baza creativitatii si valorii artistice de un juriu international ce-i cuprinde pe Boris Balant - Creative Director, Luks: Ljubljana, Cristiano Bottino - Creative Director la Studio FM Milano, Iwona Kluszczynska - Creative Director, McCann Erickson, Warsaw, Slavimir Stojanovic - Creative Director, Futro, Belgrade, Siri Vorbeck - EMEA Creative Director, Corbis UK.

Pentru intrarea în competitie nu exista taxa de înscriere, iar data limita pentru inregistrarea lucrarilor este 31 August 2007. Lucrarile din lista scurta  vor fi expuse pe întreaga perioada a festivalului, la Manastirea Minorit, în vecinatatea orasului Piran.

AdPlayersFile

Cu o colectie de peste 100 milioane imagini creative, life-style, istorice si o cuprinzatoare biblioteca de filme de scurt metraj, Corbis se adreseaza profesionistilor în advertising, marketing si media din întreaga lume. Avand sediul în Seattle, compania serveste peste 50 de tari din intreaga lume.

Corbis este reprezentat in exclusivitate în Romania si Bulgaria de catre Photoland Images (www.photolandimages.ro). Potrivit oficialilor companiei, serviciile Photoland se adreseaza în egala masura profesionistilor din marketing si publicitate cât si celor din media, ponderea acestora în business-ul companiei fiind de 60% respectiv 40%.


PUBLICITATE: