400.000 de euro pentru scoala, de la Balul de Caritate de Halloween
Joi, 30 Octombrie 2008



( AdPlayers.ro, Irina Toma )

 

Sister s-a implicat pro-bono, pentru al patrulea an consecutiv, in organizarea si productia Balului de Caritate de Halloween care a avut loc pe 25 Octombrie la Palatului Parlamentului, potrivit unei informari a agentiei de publicitate conduse de Alexandra Tinjala. 

Desfasurat sub egida Asociatiei Ovidiu Rom,  Balul de Caritate de Halloween aduce in lumina una din problemele majore ale societatii romanesti: numarul mare de copii care nu au sansa de a merge la scoala, si dreptul lor la educatie.

 

„Efortul a fost rasplatit la finalul serii prin suma care s-a strans pentru copii: peste 400.000 de euro.

“Asta inseamna pentru noi “More To Give”. Ne respectam traditia si in acest an si suntem alaturi de o cauza nobila prin participarea noastra la desfasurarea acestui eveniment”, spune Alexandra Tinjala (foto), manager Sister, membru in Comitetul Organizatoric si Comitetul Consultativ al Asociatiei Ovidiu Rom.

 

“More to Give” este o stare de spirit pe care Sister a reusit sa o transmita si clientilor si colaboratorilor agentiei, care s-au implicat activ in desfasurarea balului de la resurse creative, sau dotari tehnice, echipamente audio-video, toate puse la dispozitie pro-bono, pana la donatii in bani, servicii sau produse.

Aceasta desfasurare de forte a avut un singur scop: zambetele copiilor nerabdatori de a merge la scoala”, adauga oficialul Sister.
 

Evenimentul face parte din programul “Fiecare Copil in Scoala”, care isi propune sa aduca scoala mai aproape de copii. Conform initiatorilor programului, in Romania, rata de abandon scolar s-a dublat pentru clasele primare si s-a triplat pentru clasele 5-8. Doar in Bucuresti, 11.000 de copii nu s-au putut inscrie la gradinita in acest an.

 

Tema balului “Be a Hero” a fost aleasa pentru mesajul puternic pe care il trimite in randul companiilor si oamenilor de afaceri, care pot deveni eroi pentru acesti copii si care acorda din ce in ce mai multa importanta dezvoltarii sustenabile a societatii.

 

 


PUBLICITATE: