200 EUR pe sectiune la Summitul IAA
Joi, 13 Septembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Comitetul de organizare al Summitului IAA a luat decizia de a pune in vanzare si bilete pe sectiuni. Potrivit organizatorilor, incepand de astazi, cei care doresc sa participe la Summitul european al IAA au la dispozitie si varianta biletelor pe sectiuni. Pentru 200 de euro, participantii vor avea acces doar la sectiunea care ii intereseaza,intrand in contact cu 8 vorbitori de talie internationala.

 „Am luat aceasta decizie strategica in urma cererilor pe care IAA le-a primit de la membrii sai, luand in considerare faptul ca fiecare sectiune in sine reprezinta o oportunitate pentru profesionistii din middle management de a participa la segmentul de interes pentru fiecare, in timp ce summitul, per ansamblu, se adreseaza mai degraba top managementului”, a explicat Diana Flutur (foto), Summit Director.

Summit-ul European al IAA va avea loc in perioada 26-28 septembrie, la Palatul Parlamentului. Inscierile se fac direct la sediul IAA, persoana de contact: Aurelian Neagu, aurelian.neagu@iaa.ro, 031.105.09.91.

PUBLICITATE: