200.000 EUR premii pentru educatie de la Fundatia Dinu Patriciu
Marti, 30 Iunie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Fundatia Dinu Patriciu va acorda premii in valoare totala de  200.000 Euro pentru educatie. Gala Premiilor in educatie se adreseaza persoanelor fizice (elevi, studenti, profesori preuniversitari,profesori universitari), organizatiilor neguvernamentale si institutiilor de invatamant de stat sau private, care au obtinut rezultate deosebite si care au contribuit la imbunatatirea sistemului educational din Romania.

Premiile vor fi oferite in cadrul unui eveniment festiv. Gala Premiilor in Educatie  va avea loc la sfarsitul acestui an si va recompensa mai multe categorii de proiecte. Ele sunt inscrise in categoria invatamant preuniversitar, unde juriul va evalua inscrierile pentru Profesorul anului, Elevul anului, Scoala anului  - categoria invatamant universitar si cercetare, sau cea pentru proiecte si organizatii neguvernamentale in care se vor evalua inscrierile pentru ONG-ul anului in domeniul educatiei si cel mai bun proiect educational.

Criteriile de eligibilitate, precum si regulamentul competitiei se gasesc pe website-ul Galei Premiilor in educatie  www.premiileineducatie.ro.

PUBLICITATE: