130 de expozanti la Print & Sign si Gifts Show, la Romaero Baneasa
Vineri, 02 Septembrie 2011

(AdPlayers, Iulian Toma)

Un numar de 130 de companii din industria de print, semnalistica si obiecte promotionale si-au anuntat deja prezenta la targurile Print & Sign si Gifts Show. 

Cele doua expozitii vor avea loc intre 21 si 24 septembrie la Romaero Baneasa din Bucuresti. Evenimentele se vor desfasura pe o suprafata de 9.000 mp, in pavilioanele de langa aeroportul Aurel Vlaicu, deja cunoscute publicului larg pentru organizarea mai multor evenimente de larga participare.

Daniela Tarsay, Deputy GM la Euroexpo Trade Fairs – organizatorul Print& Sign si Gifts Show este de parere ca mutarea celor doua mari targuri pentru industria tiparului si de obiecte promotionale de la Romexpo la Romaero Baneasa este una de bun augur atat pentru participanti, cat si pentru vizitatori.

„Locurile de parcare de la Romaero, accesul imediat in spatiul de expunere atat din zona Herastrau - Floreasca cat si apropierea de iesirea spre DN1 – Bucuresti – Ploiesti vor incuraja doritorii sa viziteze cele doua expozitii”, afirma Tarsay. „Noutatile care sunt anuntate de participantii la targuri cat si suprafata mare de desfasurare sunt tot atatea motive de a programa in agenda potentiale noi parteneriate cu producatorii si distribuitorii care vor expune in cadrul targurilor Print & Sign si Gifts Show”.

Participantii la cele doua targuri vor avea acces dinspre bulevardele Ficusului si Aerogarii si va beneficia de parcare gratuita pe o suprafata de 20.000 de metri patrati. Cele peste 130 de companii inscrise la Print&Sign si Gifts Show vor expune in standuri cu suprafete pornind de la 9 metri patrati pana la 200 de metri patrati.

Potrivit organizatorilor, in cadrul targului Print&Sign 2011 participa firme relevante din industrie atat din Romania, cat si din Germania, Italia, Polonia, Ungaria si Turcia, care vor aduce special pentru acest eveniment ultimele tipuri de echipamente, accesorii si consumabile din sfera printului digital, offset si flexo. La Gifts Show va fi adusa cea mai recenta colectie de obiecte promotionale special pentru marketeri si persoanele cu functie de decizie din companiile cu bugete de marketing si PR.

Accesul la Print&Sign si Gifts Show este gratuit in baza prezentarii la intrarea in expozitie a unei carti de vizita de la locul de munca, sau a unei invitatii tiparite in urma completarii online a unui simplu formular de inregistrare disponibil pe site-urile www.printsign.ro , respectiv www.giftsshow.ro .



PUBLICITATE: