1.000 EUR pentru creatia Effie
Luni, 10 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Iulian Toma)

Festivalului de eficienta Effie face din nou concurs pentru dezvoltarea creativa a campaniei de comunicare a editiei 2008.

Potrivit oficialilor de comunicare, organizatorii au decis ca si in acest an sa deschida competitia intregii comunitati de advertising din Romania  printr-un concurs adresat tuturor echipelor creative, fie ca acestea fac parte dintr-o agentie, fie ca sunt studenti sau freelanceri.

Selectia lucrarilor castigatoare se va face de catre Comitetul de Organizare EFFIE 2008. Premiul pentru cea mai buna lucrare va consta intr-un cec in valoare de 1,000 Euro. Concursul se adreseaza atat agentiilor membre IAA si UAPR, cat si altor agentii, freelanceri, studenti si oameni din industria comunicarii.

Competitia pentru dezvoltarea creativa a campaniei EFFIE deschide practic a cincea editie a festivalului de eficienta organizat de International Advertising Association (IAA) Romania  si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) .

Ajuns la cea de a cincea editie, Effie Awards Romania este un festival destinat industriei de marketing si comunicare de pe piata romaneasca ce premiaza reusita in atingerea si depasirea obiectivelor de comunicare si reprezinta o recunoastere a rezultatelor campaniilor de succes.

Termenul limita pana cand sunt asteptate propunerile este 9 Ianuarie 2008. Detalii privind brieful pentru realizarea ad-ului creativ pot fi solicitate la adresa effie@iaa.ro

PUBLICITATE: