hi5, exclusiv la ARBOmedia
Joi, 31 Ianuarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

hi5 Networks, Inc a semnat un contract de publicitate in regim de exclusivitate in Romania cu ARBOmedia, pentru platfoma sociala hi5.

 

Potrivit reprezentantilor regiei de vanzari, in Romania hi5 se pozitioneaza  pe primul loc in topul retelelor sociale si pe locul 3 ca trafic, iar 70% din vizitatorii din Romania au intre 18-35 ani. In prezent, adauga reprezentantii ARBOmedia, peste 2.000.000 de romani s-au inregistrat pe hi5.com, iar 81% dintre ei fac mai multe vizite lunar.

 

“Pana acum, acest tip de trafic n-a fost folosit de catre advertiseri decat ocazional, ceea ce, intr-o piata in expansiune si entuziasta la formate si mijloace noi de comunicare ca cea din Romania, ne face foarte optimisti in privinta rapiditatii impunerii pe piata a acestui produs”, considera Calin Rotarus, Strategy Director ARBOmedia.

 

AdPlayersFile

ARBOmedia Romania gestioneaza in prezent spatiul publicitar a peste 200 de vehicule media: peste 165 site-uri online printre care evz.ro, Hotnews.ro, clubafaceti.ro, autovit.ro etc, reteaua nationala de ziare locale – 42 publicatii, 17 publicatii nationale (Sapte Seri, Monden, Q magazine, grupul Egmont). ARBOmedia este parte a ARBOgroup, din care mai fac parte European Media Investment, ARBOvision si ARBOevents.

 

hi5 Networks, Inc este o companie privata, cu sediul in San Francisco, CA. Platforma hi5 a fost lansata in 2003, ajungand astazi una dintre cele mai mari retelele sociale din lume. Peste 70 de milioane de oameni s-au inregistrat pe hi5, care este disponibil in mai mult de 12 limbi si ofera un spatiu securizat, amuzant si prietenos.

 


PUBLICITATE: