adviser | chillimedia “Implineste un vis de sarbatori"
Joi, 11 Decembrie 2008

 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia adviser | chillimedia a realizat conceptul creativ al campaniei “Implineste un vis de sarbatori” pentru programul “Felicitari de Craciun”, organizat in fiecare an de organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

Potrivit autorilor, campania  se adreseaza  mediului corporatist, mai exact companiilor care in perioada sarbatorilor trimit felicitari partenerilor si colaboratorilor, si are ca scop valorificarea a 80.000 de felicitari pana la sfarsitul anului in curs.

Fondurile obtinute in urma acestei campanii sunt folosite pentru a le oferi cate un cadou de sarbatori copiilor cat si pentru alte cheltuieli de intretinere ale caselor familiale din SOS Satele Copiilor . Bugetul lunar de care are nevoie o familie sociala SOS cu sapte copii se ridica la 2500 RON.

“Sprijineam de o vreme SOS Satele Copiilor Romania cu ajutoare in bani, pentru ca apreciam eforturile unei organizatii care si-a dovedit seriozitatea in timp”, declara Mihai Grecea,  Creative Director si partener, Adviser | Chilli Media . „Ne-am implicat mult in acest proiect  si am lucrat pro bono. Este un gest de civilizatie sa sprijini initiativele serioase si institutionalizate care incearca sa repare un rau pentru care copiii, provenind din familii dezorganizate, aflati in ingrijirea fundatiei, nu sunt vinovati.“

Conceptul de promovare propus urmareste sensibilizarea opiniei publice si a reprezentantilor companiilor in privinta problemei copiilor fara parinti, dorind sa-i convinga pe cei din urma de importanta si justetea gestului de a face cadouri. Conceptul creativ a fost utilizat atat pentru o actiune de direct mailing catre zece mii de companii din toate ramurile comerciale, cat si pentru mediile frecventate de reprezentantii comunitatii de afaceri: ad-uri de presa inserate in publicatiile care au acceptat sa ofere spatiu gratuit precum si bannere pentru mediul online, gazduite gratuit in scopul promovarii campaniei.

Pana in acest moment peste 100 de companii din Romania s-au implicat in acest program si au achizitionat felicitari. care vor fi trimise colaboratorilor si partenerilor de afaceri. Printre acestea Alpha Leasing, Banca Romaneasca, Colina Motors, BASF, Castrol, provident Financial, SIKA Romania, SVASTA, GFK, Daedalus Consulting si altele.


PUBLICITATE: