Ziarele pot cere BRAT mediile zilnice de tiraj
Miercuri, 04 August 2010
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Ziarele pot cere BRAT mediile zilnice de tiraj. Noile reguli aprobate de cea mai recenta Adunare a Generala a Departamentului de Audit al Tirajelor ofera posibilitatea auditarii mediilor zilnice ale tirajului difuzat pentru cotidiene.

Potrivit reprezentantilor BRAT, modificarea regulamentului de audit va permite o evaluare mai exacta a performantelor cotidienelor privind tirajul difuzat, oferind clientilor de publicitate mai multe informatii necesare luarii  deciziilor de investitii eficiente in publicitate.

Masura este efectiva incepand cu urmatoarea perioada de audit, cand editorii cotidienelor au posibilitatea de a opta pentru evidentierea separata a mediilor zilnice de tiraj difuzat pentru cotidinele editate, contra unui tarif suplimentar fata de valoarea standard a taxei pentru auditare.

Optiunea va putea fi aplicata pentru prima data incepand cu perioada iulie 2010 – martie 2011, editorii fiind obligati in aceasta situatie sa mentina o evidenta stricta a tirajului, si a documentelor justificative, la nivelul fiecarei editii.

Mai mult in BRAT, Presa Scrisa
 


PUBLICITATE: