Zero comision ING pe salariu, 7 lei pe luna sau 3 lei pe tranzactie
Vineri, 17 Noiembrie 2017

Aparut in spatiul public ca ING sa comisioneze altfel decat Zero tranzactiile prin card, adplayers a intrebat ING in ce conditii tranzactiile sunt comisionate cu zero si cand sunt comisionate altfel.

adplayers. Iulian Toma

Aparut in spatiul public ca ING sa comisioneze altfel decat Zero tranzactiile prin card, adplayers a intrebat ING in ce conditii tranzactiile sunt comisionate cu zero si cand altfel.

„Clientii care primesc un venit recurent lunar mai mare de 700 de lei minim doua luni la rand si fac o tranzactie online sau o plata la POS pe luna, beneficiaza de comisioane zero la retrageri de la orice ATM, din tara sau strainatate, indiferent de banca, pentru plati si incasari sau pentru servicii de administrarea a contului, cardului si serviciului de Home'Bank” au afirmat reprezentantii de relatii publice ING Bank.

„Toti clientii ING au primit pe canalele de comunicare agreate cu banca aceste informatii, ajustate pentru cei care primeau sau pentru cei care nu primeau veniturile intr-un cont ING.

Orice alt mesaj de la ATM este o duble verificare pentru cel care ridica banii daca este sau nu de acord sa plateasca comisionul, in functie de categoria in care stie ca se incadreaza.

Comisioanele pentru clientii care nu au salariul la ING sunt astfel:

•        7 lei/luna pentru administrarea ING Card Complet

•        3 lei/tranzactie pentru retrageri  de la bancomatele ING sau ale oricarei alte banci din Romania.

•        Comision unic de 4 euro/tranzactie la retrageri de la un ATM din strainatate.” conchid reprezentantii de comunicare ai bancii.

Mai mult in PR, Conturi, 


PUBLICITATE: