Zentiva aduce Modafen de la Ogilvy One Praga. Media - la MPG
Marti, 22 Ianuarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Zentiva a lansat in Romania campania de comunicare TV „Modafen invinge raceala si gripa”, promovand un tratament impotriva racelii si gripei, anunta oficlialii de comunicare ai companiei de la Free Communication. Spotul TV de 30 de secunde ruleaza pe cele mai importante canale TV pana in luna martie a acestui an.

 

Campania Modafen este creatia Ogilvy One Praga, coordonata de catre echipele de marketing Zentiva din Romania si Cehia. Agentia de media responsabila de stabilirea media planului este MPG Group. Acelasi concept creativ, „Modafen invinge raceala si gripa”, va fi implementat si in POSM-uri Zentiva.

 

AdPlayersFile

Zentiva N.V. este o companie farmaceutica internationala care se concentreaza asupra dezvoltarii, producerii si comercializarii de produse farmaceutice generice de marca. Portofoliul de produse al Companiei acopera o gama larga de arii terapeutice, insa se concentreaza asupra bolilor cardiovasculare, afectiunilor inflamatorii, durerii, infectiilor si bolilor sistemului nervos central, precum si asupra bolilor gastrointestinale si urologice.

 

Zentiva este cotata la Bursele de Valori din Praga si Londra. Cei mai mari actionari ai Companiei sunt Sanofi-Aventis (24,9%) si Ceská pojištovna si partile asociate (12,3%). Managementul Zentiva detine 6,0% din actiuni. Alti investitori institutionali si privati detin impreuna 56,8% din actiunile Zentiva.


PUBLICITATE: