X-MAS Gala, cea mai mare petrecere corporate de Crăciun, are loc în decembrie în 4 orașe din România
Miercuri, 18 Octombrie 2023


X-MAS Gala (
www.xmasgala.ro ) răspunde astfel unei nevoi existente pe piață și vine in intampinarea companiilor cu o soluție completă pentru a oferi echipelor lor o experiență grandioasă de sfarșit de an.

AdPlayers. info

In premieră in Romania și cu un format unic de eveniment, X-MAS Gala promite să asigure o experiență de final de an memorabilă pentru companiile din Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara și București

Intr-o lume a afacerilor tot mai competitivă, in care crearea și menținerea unei echipe motivate și solide este esențială, momentele de celebrare impreună capătă noi valențe și o importanță sporită. Cu toate acestea, bugetele sunt adeseori limitate, in special in cazul companiilor mici și mijlocii.

X-MAS Gala (www.xmasgala.ro ) răspunde astfel unei nevoi existente pe piață și vine in intampinarea companiilor cu o soluție completă pentru a oferi echipelor lor o experiență grandioasă de sfarșit de an.

X-MAS Gala este mai mult decat o petrecere de Crăciun obișnuită. Este un eveniment de gală creat pentru a consolida spiritul de echipă, a stimula motivația și a aduce bucurie in mijlocul mediului de afaceri. In premieră absolută in Romania, companiile pot să participe la cea mai mare petrecere corporate organizată vreodată, oferindu-le angajaților lor o experiență de neuitat.

X-MAS Gala: Concerte live, activări captivante, meniuri și locații premium

Ediția 2023 a X-MAS Gala va fi organizată in luna decembrie in 4 orașe mari din Romania și va fi găzduită de locații elegante precum: Complex Senator din Timișoara pe 13 decembrie, Wonderland Resort din Cluj-Napoca pe 14 decembrie 2023, Lux Divina din Brașov pe 15 decembrie și Hala Laminor din București pe 19 decembrie.

Momentele de entertainment deja anunțate, pentru fiecare dintre serile X-MAS Gala, includ concerte live susținute de Elena Gheorghe & band și de către Trupa Feelings, cărora li se vor adăuga și alte momente speciale, care urmează a fi anunțate ulterior iar atmosfera va fi una spectaculoasă, precum cea prezentată și in video-ul oficial de prezentare, pe youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=QKaZT7v0Meo  

Biletele au fost deja puse in vanzare și se pot achiziționa direct de pe site-ul iabilet.ro sau accesand www.xmasgala.ro și selectand data in care se dorește participarea. X-MAS Gala este susținut in calitate de parteneri media de către 9am.ro, Angajatorul Meu, Biz, Garbo, Kudika, New Money și Wall-Street.ro.

Mai mult in Business, Eveniment,


PUBLICITATE: