Wunderman promoveaza patru oameni pentru Philip Morris
Miercuri, 09 Iunie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Wunderman promoveaza patru oameni noi pentru Philip Morris. Alexandra Popa (foto) este noul Account Director pe Philip Morris, Luiza Dumitras este Account Manager care se va ocupa de Marlboro, Ionut Ciocsan – Senior Producer si Radu Baitan – BTL Director.

Alexandra Popa (30 de ani) este noul Account Director din cadrul departamentului Client Service Wunderman, pozitie din care urmeaza sa gestioneze si sa dezvolte strategiile pentru toate brandurile Philip Morris, coordonand si supervizand o echipa dedicata. Alexandra Popa este alaturi de agentie inca de la infiintare din 2007 unde, in calitate de Account Manager, a implementat strategii de BTL pentru evenimentul Parliament Reserved si Virginia Slims.

Activitatea de BTL a noului account director pe Philip Morris a inceput in anul 2004, cand s-a implicat in proiecte pentru clienti nationali si internationali ca Siemens, Coty, Orange, Zapp, Romcar. Printre agentiile de publicitate pentru care a lucrat se numara GMP Advertising (Altex, Boom, Rosia Montana) si Publicis Dialog (Philip Morris).

Luiza Dumitras (foto, dreapta, 28 de ani) este noul Account Manager din cadrul departamentului de Client Service. Cu 5 ani in project si event management, coordonare si comunicare de brand, Dumitras si se va ocupa de implementarea campaniilor brandului Marlboro al contului Philip Morris. Anterior Luiza a lucrat pentru agentii ca Leo Burnett, Seven Communications sau Babel Communications unde a coordonat si implementat campanii pentru clienti ca Philip Morris, P&G, Praktiker.

Radu Baitan (39 de ani, foto stanga jos) este noul BTL Director care va avea ca principale atributii  supervizarea planificarii si implementarii proiectelor de BTL pentru toate brandurile Philip Morris. Absolvent al Academiei de Teatru si Film Bucuresti, el a ales sa se dedice organizarii de evenimente corporate si sa lucreze pentru clienti ca Dacia Renault, Nissan, HP, Whirlpool, Softwin, P&G. Timp de 5 ani, Radu s-a implicat in organizarea Galei Premiilor TV Mania, pornind de la crearea conceptului pana la implementarea proiectului.

Ionut Ciocsan (30 de ani, foto dreapta jos) ocupa functia de Senior Producer si va lucra deasemenea pentru Philip Morris. El are o experienta de peste 8 ani in planificarea si coordonarea de evenimente speciale, lansare de produs, promotii  si evenimente neconventionale.

Printre cele mai importante evenimente in organizarea carora s-a implica se numara: Liberty Parade (2005-2009), Teacher`s Film Festival (2006-2008), Samsung Running Festival (2005-2008), P&G – Cel mai lung grafitti din lume (2007), Peroni Ambientalia sau Premiile TV Mania. Ionut a lucrat pentru agentiile de publicitate: Publicis, OgilvyOne, Mercury Advertising si Interbrand Advertising.


Radu Baitan (foto Stanga) - BTL Director, Wunderman;  Ionut Ciocsan (foto dreapta) Senior Producer, Wunderman


PUBLICITATE: