World Class isi mareste prezenta in zona Pipera / Promenada din Bucuresti. Deschide in Oregon Park
Joi, 14 Martie 2019

 

Credit: World Class / Perceptum

Conform unui studiu EuropeActive, numarul membrilor de cluburi europene de fitness a depasit 60 de milioane si a crescut cu 4% in anul precedent

AdPlayers. info

Un nou club de health & fitness va fi adaugat retelei World Class in septembrie 2019, World Class Oregon Park, anunta reprezentantii de comunicare ai companiei. Aceasta reprezinta o miscare strategica importanta pentru consolidarea prezentei World Class Oregon Park in partea de nord a Capitalei, unde cluburile World Class deja existente trebuie sa raspunda unui numar foarte mare de cereri.  

Potrivit reprezentantilor de relatii publice, World Class se bazeaza pe potentialul imens al acestei zone in care se dezvolta noi parcuri de cladiri rezidentiale si de birouri, concentrand o mare parte a populatiei. Aceasta noua extindere a retelei de health & fitness World Class este strans legat de conceptul #BeHealthy, intrucat face serviciile de health & fitness mai accesibile. Astfel, din ce in ce mai multi romani vor fi mai activi mai des, deoarece vor putea beneficia de serviciile World Class de health & fitness in apropierea casei si a locului lor de munca.

Programele de wellness ale companiei se afla intr-o crestere accelerata, iar febra industriei de health & fitness continua sa cucereasca Europa. Conform unui studiu EuropeActive, numarul membrilor de cluburi europene de fitness a depasit 60 de milioane si a crescut cu 4% in anul precedent. Avand in vedere acest context de crestere a popularitatii, cea mai mare retea de health & fitness din Romania, World Class, anunta peste 62.000 de membri activi si estimeaza pana la sfarsitul anului 2019 peste 70.000 de membri activi si o retea de peste 40 de cluburi World Class in toata Romania.

Potrivit companiei, numarul de abonamente de wellness oferite de World Class continua sa creasca datorita pachetelor corporate oferite in piata.

„World Class Oregon Park este o noua destinatie de health & fitness cu o pozitie strategica, aleasa pentru a face serviciile noastre mai accesibile, aproape de casa si de locul de munca al romanilor” a declarat Kent Orrgren (foto), CEO World Class Romania.

,,Este o parte importanta a investitiilor noastre in Miscarea #BeHealthy. In ceea ce priveste continuarea investitiilor, planurile noastre de extindere a retelei de health & fitness in 2019 implica, de asemenea, investitii majore in echipa noastra, in expertiza si cunostintele specialistilor nostri in health & fitness, in cluburile noastre existente, actualizandu-le si renovandu-le in mod constant".

Noul World Class Oregon Park se afla intr-o zona foarte usor accesibila din Bucuresti, in zona de nord a Capitalei. Clubul se va bucura de o locatie accesibila, unde reteaua are deja o prezenta puternica prin cele trei cluburi existente: Caro, Promenada si Upground.

Clubul va fi inclus in categoria de membru Bronze, va fi al 38-lea club World Class din retea si al treilea club ce va fi deschis in 2019. World Class Oregon Park se intinde pe un spatiu generos de 1.400 de metri patrati si ofera zone pentru antrenamente de functional fitness, studiouri de aerobic si cycling, echipamente premium si accesorii furnizate de Technogym, lider mondial in industrie.

Mai mult in Entertainment


PUBLICITATE: