Workshop de fotografie de produs. Azi, de la 19.00, la iStyle Cotroceni.
Joi, 22 Martie 2012

 (adplayers, iulian Toma) Astazi (Joi, 22 martie 2012) incepand cu ora 19:00, la iStyle Cotroceni are loc workshop-ul “Introducere in fotografia de produs”.  Sesiunea de training se adreseaza atat incepatorilor, cat si fotografilor mai experimentati care doresc sa studieze problema fotografierii obiectelor cu suprafete reflexive.

Sustinut de Radu Dumitrescu de la studioul foto Grey Wolf Studios, intalnirea de la magazinul iStyle va prezenta modul de fotografiere pe fundal alb a unei sticle de vin pentru obtinerea unei imagini de produs de calitate superioara. Fotografierea se va realiza prin conectarea aparatului foto direct la un iMac de 27 inch, iar imaginile realizate pot fi vizualizate, in timp real, pe iPad-urile din magazin. Pentru editarea imaginilor se va folosi Adobe Photoshop Lightroom pentru Mac OS.

Sesiunea de lucru este gratuita si va avea loc in magazinul iStyle Cotroceni, in incinta AFI Palace Cotroceni pe aleea Champs-Elysees. Puteti sa va inscrieti si pe Facebook, la http://www.facebook.com/events/113502335447619/


PUBLICITATE: