White Image accelereaza digitalizarea Frisomat, producator care a construit in Romania 980 de hale metalice, acoperind peste 1,2 milioane mp.
Joi, 15 Februarie 2024

Gratiela Lupu si Andrei Georgescu, co-fondatori White Image

Andrei Georgescu, co-fondator White Image:,,Cu ajutorul solutiilor White Image, am implementat solutii personalizare de automatizare a comunicarii cu prospectii si agentii de vanzari in intreg procesul de vanzare, de cand apare o cerere de oferta pana la semnarea contractului”

AdPlayers. info

White Image, cea mai mare companie de solutii de email marketing din Romania, anunta consolidarea parteneriatului sau strategic cu Frisomat, o companie cu o vasta experienta in domeniul constructiilor metalice, pentru care accelereaza procesul de digitalizare si automatizare.

“Frisomat si-a dorit dezvoltarea unui sistem care sa functioneze automat in functie de actiunile care sunt intreprinse de angajatii si prospectii companiei. Astfel, cu ajutorul solutiilor White Image, am implementat solutii personalizare de automatizare a comunicarii cu prospectii si agentii de vanzari in intreg procesul de vanzare, de cand apare o cerere de oferta pana la semnarea contractului”, explica Andrei Georgescu, co-fondator White Image.

,,In acest proces sunt incluse si lead-urile care intra in CRM prin alte canale decat formularul online, astfel incat automatizarea unifica toate canalele de comunicare” a mai spus co-fondatorul White Image.

White Image a dezvoltat si implementat noi tehnologii de automatizare in departamentul comercial al Frisomat, care va creste eficienta angajatilor si a proceselor de vanzare, pentru a asigura crearea unui context in care potentialii clienti sa se simta mai increzatori in solutiile Frisomat.



"Suntem incantati sa anuntam consolidarea parteneriatului nostru cu White Image. Aceasta colaborare intareste angajamentul nostru comun fata de inovatie si fata de dezvoltarea pietei constructiilor metalice. Prin unirea fortelor cu White Image, ne propunem sa aducem solutii personalizate si inovatoare clientilor nostri, contribuind la dezvoltarea durabila a proiectelor lor. Suntem convinsi ca o comunicare activa in momentele cheie ale procesului de vanzare va creste increderea potentialilor clienti in solutiile noastre si va consolida mai mult prezenta Frisomat pe piata", declara Ionut Radulescu, Director Comercial Frisomat Romania.

“Suntem incantati sa continua acest parteneriat puternic cu Frisomat, prin care punem automatizarea in centrul comunicarii cu potentialii clienti. Astfel, legatura si comunicarea cu viitorii clienti este tinuta intr-un mod eficient prin automatizari care transmit informatii personalizate. Am dezvoltat un sistem bazat pe tehnologii avansate prin care sa fie creat un context favorabil vanzarilor si un mediu in care toti cei implicati sa se simta informati si conectati”, explica Gratiela Lupu, co-fondator White Image.

White Image. Email marketing din 2003

Fondata in 2003, White Image, parte din grupul Mediapost Hit Mail, detinut de Posta Franceza, este prima companie de email marketing din Romania, care a pus practic bazele pietei de profil la nivel local. Cea mai premiata companie de pe piata romaneasca de email marketing, White Image a acumulat sase premii internationale la Marketing Sherpa Award, in SUA, cea mai prestigioasa competitie de email marketing din lume. White Image a incheiat 2022 cu o cifra de afaceri de 1,3 milioane euro, avand o echipa de 18 specialisti in marketing si sute de clienti din Romania, Europa si Asia, din domeniile auto, banking, travel, retail, ecommerce, pharma si altele.

Frisomat. Hale metalice din 1978.

Fondata in 1978, Frisomat este o companie belgiana care proiecteaza, dezvolta, produce si construieste hale metalice realizate din otel laminat la rece. Frisomat detine controlul asupra intregului proces de productie al halei industriale pe care doriti s-o construim. De la proiectare la dezvoltare si de la transport la montaj. Constructiile companiei prefabricate din otel laminat la rece utilizeaza cu 30% mai putin otel, fiind cu toate acestea solide si durabile, beneficii care fac halele Frisomat usor de transportat si montat. Peste 85% din productia companiei este destinata exportului.

Prrezenta in Romania din 1996, Frisomat are sediul central in Piatra Neamt, birouri in Otopeni si Alba Iulia, cu care acopera toata piata locala. Pana la acest moment compania a construit in total 980 de hale industriale la nivel national, acoperind peste 1.200.000 mp.

Mai mult in Business, Digital, Parteneriate, Email Marketing


PUBLICITATE: