"We are the ANSWEAR!" acum si in programul TV. 30 de brand-uri noi in sezonul de toamna - iarna
Marti, 10 Octombrie 2017

Credit: Answear / Youtube

We are the ANSWEAR acum si la TV. 30 de brand-uri noi in sezonul de toamna – iarna

adplayers. info

Cu peste 1,3 milioane de clienti in total, grupul Answear introduce in noul sezon de toamna – iarna, peste 30 de branduri noi si alte 10.000 de produse, anunta responsabilii de comunicare ai campaniei “We are the ANSWEAR!”, acum si la TV.

Noile spoturi TV se pot vizualiza pe canalul de YouTube Answear si pe pagina dedicata comunicarii. Campania a fost realizata de catre agentia de creatie Isobar, alaturi de casa de productie Warsaw Creatives. Spotul a fost filmat de catre Kazimierz Zbąski i Maria Zbąska si Państwo Rodzeństwo.

Simultan in Polonia, Cehia, Romania, Ungaria, Ucraina si Slovacia



Pana in prezent, magazinul online a fost lansat in sase piete importante, Answear fiind una dintre cele mai populare alegeri in materie de moda din Europa Centrala si de Est, mai arata reprezentantii de comunicare. Noul spot TV al grupului va fi difuzat simultan in Polonia, Cehia, Romania, Ungaria, Ucraina si Slovacia, fiind cea mai complexa campanie de comunicare de pana acum.

“Answear este brand-ul ce ofera clientilor sai o versatilitate mare de produse, fiind un adevarat consultant de stil”spune Raluca Radu, Country Manager Answear.ro. „Tinutele pe care acestia si le pot realiza, plecand de la propunerile prezentate pe site, ii ajuta sa faca fata oricarei provocar. De aici si inspiratia pentru noua directie de comunicare. Campania TV are la baza curajul de a trata experiente diferite intr-un mod pragmatic, dar totodata plin de umor: daca nu putem schimba rezultatul, atunci putem macar incerca sa ne reconsideram atitudinea fata de situatiile in care suntem pusi” a mai spus executivul local.

Potrivit autorilor campaniei, conceptul creativ “We are the ANSWEAR!” porneste si de la cele doua valori ce definesc Answear: experienta in domeniul fashion si atentia deosebita acordata zonei de styling. Personajele conturate in campanie gasesc solutii practice pentru momente neasteptate, cu ajutorul produselor achizitionate de pe Answear.

“Avand la baza experienta de peste 20 de ani in domeniul modei a echipei fondatoare Answear, suntem o alegere unica in Europa Centrala si de Est. In prezent, grupul numara peste 1,3 milioane de clienti si avem o rata anuala de crestere accelerata. Answear inseamna curaj, distractie si o gama variata de produse. Acestea sunt si valorile pe care dorim sa le insuflam clientilor nostri atunci cand se gandesc la stilul pe care vor sa il adopte”, a mai spus Raluca Radu.

Campania de toamna-iarna introduce peste 30 de branduri noi pe Answear.ro, clientii avand in prezent acces la nume precum: The North Face, Vespa, Camper, SH by Silvian Heach, Mayoral, Liu-Jo, Heidi Klum Intimates sau Blu Kids.

Spotul campaniei, aici pe Youtube  


Mai mult in Conturi, PR, 


PUBLICITATE: