Walmark, in licitatie de media regionala, pentru 2008
Vineri, 15 Iunie 2007

(ADPLAYERS.RO, Iulian Toma)

Walmark face licitatie pentru desemnarea unei singure agentii de media ce va gestiona bugetul de planificare si cumparare de media pentru anul 2008, anunta oficialii de comunicare ai licitatiei regionale. Walmark reprezinta un cont de publicitate semnificativ in Europa Centrala si de Est.

La licitatie sunt invitate sa participe mediaedge.cia, OMD and Starcom Media Vest, retelele de media care au fost chemate sa concureze pe pietele din Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Romania, Bulgaria, Ucraina, Letonia si Lituania.

In prezent, furnizorul de servicii de planificare si cumparare de media in majoritatea pietelor din regiune este grupul de marketing si comunicare Omnicom si reteaua sa de agentii de media OMD, in timp ce, in Romania, contul de media Walmark pentru 2007 este administrat de MindShare Media, in urma unei licitatii organizate la sfarsitul anului trecut.

Principala cerinta a clientului este eficienta comunicarii media in regiune si furnizarea de servicii la standarde de calitate inalte pe noile piete. Castigatorul licitatiei va fi anuntat la sfarsitul lunii Octombrie 2007.


PUBLICITATE: