Vodafone pleaca la mare cu 100.000USD
Luni, 02 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Vodafone Romania investeste in acest an 100.000 USD pentru un litoral mai curat si mai sigur, spun oficialii operatorului de telecomunicatii.

Cu 50.000 USD din banii cu care pleaca in acest an la mare, Vodafone extinde programul „Parteneriat pentru viata” cu un nou proiect, impreuna cu Salvamar, prin care asigura finantarea achizitionarii de vehicule si echipamente de salvare acvatica. Proiectul mai cuprinde si o campanie educationala pentru implicarea  turistilor in mentinerea plajelor curate.

Restul de 50.000 USD au fost planificati pentru continuarea programului „Litoral curat”. Acesta din urma se va desfasura pe toata perioada sezonului estival pe plajele din orasul Constanta si statiunile Mamaia, Eforie Nord, Navodari, Neptun, Olimp, Venus, Jupiter, Mangalia si Vama Veche.

„Cele doua programe pe care le vom sustine in aceasta vara pe litoral se inscriu in strategia noastra de responsabilitate corporativa, prin care ne propunem sa contribuim la mentinerea unui mediu curat si a sigurantei plajelor”, a spus Liliana Solomon (foto), Presedinte & Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Cu 300 de module de colectare, Vodafone a scos numai anul trecut de pe litoral 36 de tone de gunoaie, anul acesta fiind amplasate un numar de 490.


PUBLICITATE: