'Vodafone pentru Tine' s-a filmat la Tel Aviv
Sambata, 26 Ianuarie 2008


(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Spotul TV  „Vodafone pentru Tine” a fost filmat la Tel Aviv, la inceputul lunii ianuarie, 2008, conceptul fiind dezvoltat impreuna cu agentia McCann Erickson. 

Regizorul spotului este Shahar Segal, cu care Vodafone Romania si McCann Erickson au mai lucrat la campaniile “Lucrurile pe care nu le spui se pierd!”, „Inventatorul” si „Grup 26 – programul pentru tineret”.

 
Programul de loialitate „Vodafone pentru Tine” va fi promovat printr-o campanie de comunicare integrata, potrivit oficialilor de relatii publice ai companiei. 
 

Incepand cu ultima decada a lunii ianuarie, campania se deruleaza timp de 6 saptamani pe principalele canale media: TV, presa scrisa, Internet, dar si prin direct mailing catre baza de abonati si prin POSM (Point of Sale Materials).

 

Potrivit reprezentantilor companiei, comunicarea este construita pe ideea creativa: “la Vodafone, timpul lucreaza pentru tine”, trecerea timpului, asa cum este abordata in conceptul campaniei, avand o incarcatura pozitiva. Pornind de la „Vodafone pentru Tine”, campania sustine ideea ca timpul trece in favoarea noastra, pentru ca fiecare clipa petrecuta in reteaua Vodafone iti aduce mai multe avantaje.

 

TIMPUL este si tema esentiala a „filozofiei” brandului Vodafone. Intreaga identitate a brandului Vodafone este construita pe ideea de a ne bucura la maxim de fiecare moment al vietii (Make the most of NOW, cu varianta sa locala Traieste fiecare clipa!).

 

 

 

 


PUBLICITATE: