Vodafone inoveaza experienta TV cu noul serviciu Vodafone TV si introduce noi oferte de servicii convergente sub umbrela Vodafone ONE
Luni, 21 Septembrie 2020

 

Credit: Vodafone / Vodafone TV 

Pe scurt

•            Vodafone TV aduce utilizatorilor din Romania o experienta de televiziune si divertisment complet noua: primul mediabox 4K ce imbina interactivitatea, aplicatiile de streaming si cablul digital, cea mai bogata oferta de continut, flexibilitate si control cu ajutorul functiilor avansate si o adevarata experienta multi-ecran;

•            In premiera, continut integrat intr-o platforma unica: cea mai extinsa grila de canale in format 4K, HD si SD, cea mai vasta colectie video on demand, cu mii de ore de continut de calitate si tot continutul HBO GO intr-o sectiune dedicata, plus acces direct la cele mai populare aplicatii de streaming, precum Netflix, Amazon Prime, YouTube si YouTube Kids;

•            Vodafone Romania lanseaza noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE: reducere de 120 euro pentru clientii care opteaza pentru noile oferte convergente.

AdPlayers. Info

Vodafone lanseaza Vodafone TV, un serviciu inovator, care aduce utilizatorilor din Romania o experienta complet noua de televiziune si divertisment, in linie cu tendintele actuale si cu noile obiceiuri de consum, anunta compania. De asemenea, Vodafone Romania lanseaza astazi noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE.

“Astazi marcam un pas important in strategia noastra de a ne consolida pozitia pe piata serviciilor convergente din Romania. Faptul ca am devenit o companie de comunicatii complet integrata reprezinta pentru noi un catalizator care ne va permite sa continuam sa inovam si sa le oferim romanilor noi solutii convergente competitive pentru comunicare si divertisment si cele mai bune optiuni pentru a fi mereu conectati, oriunde si oricand. Ma bucur sa aducem in casele romanilor o noua inovatie si o noua experienta de divertisment, cu serviciul Vodafone TV, alaturi de o oferta convergenta si mai puternica, Vodafone ONE”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania.

Potrivit furnizorului, serviciul Vodafone TV are la baza o platforma ce include un mediabox 4K, unic pe piata din Romania, care imbina interactivitatea, aplicatiile de streaming si cablul digital. Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de cea mai bogata oferta de continut, ce include cea mai extinsa grila TV, cu peste 190 de canale in format SD, HD si 4K, precum si de cea mai vasta colectie video on demand, cu mii de ore de continut de calitate si tot continutul HBO GO intr-o sectiune dedicata, care ofera acces la productii HBO - seriale originale, filme, documentare, productii locale, dar si seriale, filme si programe pentru copii ale altor furnizori de continut premium. De asemenea, interfata permite acces direct la cele mai populare servicii de streaming din Romania, pentru toata familia – Netflix, Amazon Prime, YouTube si YouTube Kids, Hopster.

 

“Obiceiurile de consum s-au schimbat semnificativ in ultimii ani, multi dintre noi preferand astazi un mix intre a urmari televiziunea lineara si utilizarea serviciilor On Demand, in crestere. Ceea ce aduce astazi Vodafone este o solutie care imbina perfect cele doua lumi, cu ceea ce are mai bun fiecare dintre ele. Utilizatorii pot continua sa urmareasca, desigur, evenimente live, precum sport sau stiri, chiar cand acestea se intampla, dar pot, totodata, sa caute si sa vizioneze continutul de televiziune lineara cateva zile mai tarziu dupa difuzare, intr-un mod similar serviciilor On Demand.” a spus Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.

,, Mai mult, in timp, asemenea serviciilor On Demand, utilizatorii pot primi recomandari cu ce se difuzeaza chiar in acest moment la televiziunea lineara, pe baza preferintelor lor. Am convingerea ca acesta va fi inceputul unei experiente de continut si televiziune semnificativ mai bune pe piata din Romania“.

Potrivit companiei, Vodafone TV faciliteaza accesul utilizatorilor la continutul preferat, prin integrarea grilei de canale TV lineare si Video on Demand, precum si a aplicatiilor de streaming intr-o platforma unica, cu o interfata moderna si intuitiva, care permite o navigare simpla si prietenoasa. Astfel, clientii pot sa urmareasca emisiunile TV preferate si cea mai mare varietate de continut in regim On Demand, pe orice ercan – televizor, smartphone sau tableta. Serviciul Vodafone TV ofera o conectivitate perfecta intre ecrane, ce asigura utilizatorilor flexibilitate si o adevarata experienta multi-ecran. Astfel, utilizatorii au posibilitatea, de exemplu, sa inceapa vizionarea pe telefonul mobil sau tableta si sa continue pe ecranul televizorului, fara intreruperi. Continutul redat pe un ecran este redat pe toate celelalte, instant.

Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de flexibilitate si interactivitate, cu ajutorul functiilor avansate disponibile. Prin intermediul functiei Catch-up/Replay, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga cand si unde urmaresc programele preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile dupa difuzare, atat pe televizor, cat si pe smartphone si tableta. De asemenea, pot controla continutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul functiilor Pause/Restart, si pot inregistra programele preferate pentru a le putea urmari ulterior de pe orice ecran. Functia de Cautare permite gasirea rapida si cu usurinta a continutului, indiferent daca este vorba despre continut TV linear sau On Demand, programe inregistrate sau in curs de difuzare.

In plus, serviciul Vodafone TV include o sectiune dedicata copiilor, „Kids’ App”, care ofera functii de control parental, precum si o oferta extinsa de continut pentru copii, organizat pe canale sau personaje.

Aplicatia mobila Vodafone TV este disponibila pentru dispozitive cu sistem de operare iOS si Android.

Lansarea noului serviciu Vodafone TV marcheaza, totodata, un pas important in parteneriatul cu Netflix, demarat in 2015. Avand in vedere apetitul in crestere al consumatorilor pentru divertisment de tip On Demand, precum si succesul campaniilor derulate in ultimii ani, mediaboxul Vodafone TV integreaza acum serviciul Netflix, oferind clientilor posibilitatea de a se bucura de productii si filme apreciate si premiate.

Serviciul Vodafone TV este disponibil intr-o oferta speciala, pentru clientii persoane fizice care opteaza pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix si Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / luna.

De asemenea, utilizatorii persoane fizice pot beneficia de noul serviciu Vodafone TV si de mai multe avantaje cu noile oferte convergente nou lansate.

Noul Vodafone ONE – familia mereu conectata

Vodafone Romania lanseaza noi oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clientii persoane fizice, denumite Vodafone ONE, continuand, astfel, promisiunea de a le oferi utilizatorilor servicii complete de comunicare si cele mai bune optiuni de a ramane mereu conectati. Astfel, clientii care opteaza atat pentru servicii mobile, cat si fixe de la Vodafone beneficiaza de oferte si mai avantajoase, cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.

De exemplu, abonatii Vodafone de servicii mobile care opteaza si pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps si Super-WiFi beneficiaza de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constand in 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.

Clientii Vodafone de servicii fixe beneficiaza de o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optand si pentru un abonament de servicii mobile incepand cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achizitionarea unui smartphone.

Detalii complete despre noul serviciu Vodafone TV sunt disponibile la https://vodafonetv.vodafone.ro/, iar despre noile oferte convergente la https://one.vodafone.ro/

Mai mult in Campanii, Telecom, Conturi, 


PUBLICITATE: