Vodafone Business lanseaza platforma ,,Deschis la nou. Deschis la tehnologie” si ofera jumatate de an de testare gratuita pentru o serie de solutii digitale
Marti, 25 Aprilie 2023

 

Noua platforma - Deschis la nou, deschis la tehnologie - aduce o perioada de testare gratuita de 6 luni pentru o serie de solutii de tehnologie din portofoliul Vodafone Business, invitand astfel afacerile mici si mijlocii sa se alature comunitatii de peste 100.000 de antreprenori

AdPlayers. Info

Vodafone Business lanseaza Campania ,,Deschis la nou. Deschis la tehnologie”, platforma ce incurajeaza antreprenorii sa adopte solutii digitale pentru afacerile lor, dupa cum anunta furnizorul de servicii. Potrivit informarii, companiile mici si mijlocii (IMM) reprezinta peste 50% din produsul intern brut (PIB) al Romaniei, dar se claseaza pe ultimele locuri in ceea ce priveste adoptarea solutiilor digitale.

„Tech for Better este motto-ul dupa care ne ghidam atunci cand dezvoltam atat solutii digitale, cat si oportunitati de promovare a antreprenorilor romani. Platforma de comunicare - Deschis la nou. Deschis la tehnologie - aduce in prim-plan solutii digitale, care, alaturi de un partener de incredere in consultanta si implementare, sporesc productivitatea, eficienta, siguranta si optimizarea costurilor pentru afacerile din Romania” a spus Mihnea Radulescu, Director Enterprise Business Unit in cadrul Vodafone Romania.

,,Aceasta platforma a fost gandita pentru ca toate companiile, nu doar cele aflate la inceput de drum in ceea ce priveste digitalizarea, sa testeze solutiile Vodafone Business, sa profite de multiplele beneficii ale digitalizarii si sa depaseasca mai facil provocarile”, a adaugat Radulescu.

Conform unui studiu Kantar Media realizat de Vodafone in randul companiilor din Romania, inainte de a lua decizia finala de achizitie a unei solutii din gama IT&C sau a unor servicii de digitalizare, 72% dintre acestea considera ca este importanta existenta unei perioade de testare. In acelasi timp, 70% considera important gradul de inovare al solutiilor din portofoliu si consultanta primita din partea furnizorului.

Studiul Kantar Romania la cererea Vodafone, in perioada februarie-martie 2022, a fost realizat prin interviuri telefonice (metoda CATI), pe un esantion de 1003 companii, reprezentativ la nivelul companiilor care folosesc cel putin un serviciu de telecomunicatii, eroarea maxima de esantionare este de +/- 3.1%.

Astfel, ca raspuns la aceste nevoi, noua platforma - Deschis la nou. Deschis la tehnologie – aduce expertiza consultantilor si vine cu o perioada mai mare de testare gratuita pentru o gama de solutii oferite de Vodafone Business.

Antreprenorii care isi doresc sa faca un prim pas catre digitalizarea afacerilor pot testa acum gratuit, pentru o perioada de sase luni solutiile: Cloud Voice (centrala telefonica virtuala care permite functii diverse de management al apelurilor, inclusiv pentru activitati de tip call center), Microsoft 365 (cea mai buna varianta pentru cresterea productivitatii, eficientei in comunicare si distributiei de informatii in cadrul companiei), Virtual Private Server (un server virtual prin care se pot stoca si pastra in siguranta toate datele si aplicatiile unei companii), Smart Archive (acces rapid la documentele companiei, prin catalogare si arhivare inteligenta), Business Secure Sign (semnatura electronica cu valoare legala care include Certificat Digital pentru a semna documentele, in siguranta si de oriunde), Vodafone Smart Protect (o solutie de securitate cibernetica pentru dispozitive fixe si mobile, care asigura protectie antivirus, anti-malware, anti-spyware, anti-ransomware si protectia tranzactiilor bancare) sau Smart Invoice (solutie care permite emiterea si managementul facturilor fiscale si al altor documente de plata (precum proforme, chitante, avize), online) .

Oferta try&buy este valabila pana pe 31.05.2023 cu posibilitatea de prelungire, pentru companiile care nu au achizitionat deja de la Vodafone serviciul pe care doresc sa il testeze. Dupa perioada de testare, daca nu se solicita anulare, serviciul ramane activ contra cost, conform ofertei comerciale comunicate la momentul alegerii serviciului.

Gama larga de solutii end-to-end integrate de catre Vodafone Business, alaturi de expertiza oferita de consultantii in tehnologie si digitalizare, pot satisface cerintele specifice ale oricarei afaceri, indiferent de industria din care aceasta face parte.

Comunitatea Vodafone Business are deja peste 100.000 de antreprenori care au dovedit ca sunt deschisi la nou si la tehnologie, alegand sa isi digitalizeze afacerile. Astfel am invitat,  in cadrul platformei, o  parte dintre acestia sa ne spuna povestea lor de succes. Musette, Cupio, fisher Fixings, Archivit, VEGO Holdings si Sweetology au evidentiat modul in care solutiile de tehnologie din portofoliul Vodafone Business ii ajuta sa fie mai eficienti, sa optimizeze costurile, sa isi tina companiile in siguranta si sa isi imbunatateasca productivitatea.

De altfel, aceasta este si promisiunea pe care Vodafone Business o face clientilor: atentia si adaptabilitatea la nevoile fiecarei afaceri, alaturi de solutiile tehnologice inovatoare.

Platformei Deschis la nou. Deschis la tehnologie i se asociaza si eShop-ul de solutii fixe pentru clientii Vodafone Business, de unde pot fi achizitionate exclusiv online servicii de internet si televiziune, la preturi speciale. Acesta este inca un pas pe care Vodafone Business il face pentru a facilita accesul la serviciile sale prin intermediul platformelor digitale si poate fi accesat din sectiunea eShop: https://www.vodafone.ro/business .

Mai mult in Campanii, Telecom


PUBLICITATE: