Violet Advertising marcheaza un nou account pe Vincon Vrancea si Euromedia
Miercuri, 20 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) Violet Advertising are un nou account pe Vincon Vrancea, Orion si Euromedia si Constam. Magda Schnell (25 ani) este cel mai nou membru al echipei de Client Service care le spune clientilor “leave your mark!”  (sloganul agentiei). Noul account se mandreste cu Festivalul de Comunicare Digitala Internetics 2005, unde si-a consolidat experienta in PR.

Violet Advertising este agentie de publicitate full-service, infiintata in anul 2001 si avand actionariat 100% romanesc. Potrivit agentiei, printre brandurile “marcate” in portofoliul de clienti Violet Advertising se numara Orion, Vincon Vrancea, Neoset, Constam, Intersnack, Mall Mart, Flamingo, Berlin Chemie, Indaco, Bifa, Gorenje, Sony, Alpha Leasing, Libra Bank, Beauty Shop.

Dupa cum spun cei de la Violet, Magda Schnell a intrat in lumea publicitatii inca din primii ani de facultate, reusind sa ia contact cu departamentele unor agentii in care si-a desfasurat stagiile de practica.

Magda este licentiata a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice “David Ogilvy”, in prezent urmand cursurile de master in Management si Comunicare in Afaceri la SNSPA.


PUBLICITATE: