Violet Advertising a lansat Revolutia360
Joi, 28 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Violet Advertising a organizat evenimentul de lansare a celei mai mari companii din domeniul de inchirieri echipamente audio-video pentru evenimente, anunta reprezentantii companiei Violet.

Lansat miercuri, 20 iunie, la Kristal Glam Club, potrivit agentiei de publicitate, 360 Revolution este rezultatul fuziunii dintre departamentele de rental aparatura audio-video ale firmelor Avitech si Asesoft Smart – o adevarata revolutie pe piata romaneasca a echipamentelor tehnice destinate evenimentelor.

Conform autorilor, in cadrul evenimentului a avut loc un concurs de arte vizuale intre cei artisti vizuali din Romania, care se doreste a fi prima editie a acestui gen de competitie, pentru anul viitor organizatorii propunandu-si sa exitnda evenimentul publicului larg si sa aiba invitati artisti in domeniu din strainatate.

AdPlayersFile Violet Advertising

Infiintata in anul 2001, Violet Advertising este agentie de publicitate full-servicecu actionariat 100% romanesc, membru al Comvort Grup, cea mai mare retea internationala de agentii de publicitate independente, potrivit companiei.

Printre brandurile care au acceptat provocarea Violet se numara Vincon Vrancea, Real Hypermarket, Mapei Romania, Meda, Intersnack, Euromedia, Libra Bank, Marks&Spencer, Alpha Leasing, Beauty Star, Patronatul National al Viei si Vinului, ARC si APRIL si altii.


PUBLICITATE: