Vinarsul Brancoveanu s-a lansat cu DDB Bucuresti
Luni, 06 Martie 2006

( AdPlayers.ro ) Alexandrion Grup Romania a lansat de curand cu DDB Bucuresti vinarsul premium Brancoveanu. “Produs adresat celor care cunosc si apreciaza un gust rafinat, o aroma deosebita si o reteta traditionala romaneasca”, dupa cum precizeaza reprezentantii companiei, evenimentul de lansare al vinarsului a avut loc la Opera Romana.

Vinarsul Brancoveanu s-a lansat cu DDB Bucuresti‘Grupul Alexandrion doreste sa reinvie principiile si stilul unui domnitor care a lasat o mostenire culturala bogata tarii sale numind cel mai fin produs al sau : Brancoveanu”, a declarat Nawaf Salameh (foto), Presedintele Alexandrion Grup Romania. “Prin promovarea acestui vinars si pe plan international, familia Alexandrion doreste sa faca cunoscute in intreaga lume valorile culturii romane create de marele domnitor, valori pastrate pana in zilele noastre" , a adaugat  presedintele grupului.

La evenimentul de lansare Nawaf Salameh a spus ca “3 ani de studii si experimente au fost necesari pentru realizarea brandului BRANCOVEANU”.

Vinarsul Brancoveanu s-a lansat cu DDB BucurestiObtinut din soiuri traditionale romanesti de struguri, vinurile albe cu aciditate inalta sunt atent selectionate si apoi distilate in cazane traditionale din cupru, procedeul dand numele acestei bauturi: vinars.

Alexandrion Grup Romania este prezent pe piata romaneasca incepand din 1994 si, potrivit companiei, este liderul segmentului de brandy din Romania. Avand in prezent 3 unitati de productie si imbuteliere in Ploiesti si Heraclion (Grecia), Alexandrion Grup continua sa isi imbogateasca portofoliul prin lansarea de noi game de produse.

Agricultura constituie de asemenea una din activitatile companiei, “intrucat calitatea incomparabila a terenurilor si podgoriilor Romaniei ofera extraordinara oportunitate pentru obtinerea unor produse de calitate din recolte atent selectionate”, motiveaza reprezentantii companiei implicarea in acest domeniu.

Prin Fundatia Umanitara Alexandrion, Alexandrion Grup s-a mai implicat in sustinerea mai multor manifestari culturale si sociale.

( Iulian Toma, info@adplayers.ro )

AdFile Info:

Nume lucrare: Eveniment Lansare Brancoveanu

Agentie: DDB Bucuresti

Oras: Bucuresti

Advertiser: Alexandrion Grup Romania

Brand: Brancoveanu

Produs/categorie: Vinars

Brand Manager: Cristina Copaceanu

Marketing Manager / Director: Konstantinos Agaliotis

Nume Campanie: Alexandrion Grup Romania

Data primei difuzari/aparitii: dec 2005

Piete distributie (Tari): Romania

Tara productie: Romania

Limba: Romana

Tip / Tipuri media: Presa, Tv

Durata (TV): 30 sec

Slogan: Vinars Domnesc

Account Manager: Radu Glont

Client Service Director: Valentin Golban

Creative Director: Sam Marius Negrea

Copywriter: Catalin Manciuc

Regizor: Claudiu Bleont

Producator: Alexandrion Grup Romania

Actori/ Personaje: gazda evenimentului, Mircea Albulescu

Muzica: Lucian Maxim, Marius Mihalache

Agentie Media: Media Investment


PUBLICITATE: