Video .Calif, luat la ro(a)st in scop caritabil de comedianti. Provoaca si alte branduri sa faca la fel.
Marti, 31 Iulie 2018
 

Video: .Calif luat la roast in scop caritabil de comedianti.  sursa: Youtube

.Calif a avut parte de o experienta cu multa sare si piper si astfel a devenit primul brand romanesc care s-a lasat luat la roast nu de oricine, ci de cei mai nemilosi comedianti. Totul s-a petrecut la inceputul acestei veri in .Calif-ul din Mega Mall Bucuresti, acolo unde, incinsi de MC-ul Alex Mocanu, comediantii de la ceva marunt, Sergiu Floroaia, Toma Alexandru, Cristi Popesco, Dan Frinculescu,

Sorin Parcalab si Victor Bara au facut o gluma mai picanta decat alta, pe seama brandului Calif in fata publicului. Cei curiosi sa afle cat de departe a mers luatul la roast pot vedea aici desfasurarea show-ului http://bit.ly/RoastPunctCalif.

Intregul eveniment „Roast-ul lui .Calif” a avut la baza un scop caritabil: sustinerea financiara a proiectelor desfasurate de fundatia „Autism Curtea de Arges - NitmarlexKids”. Tocmai de aceea, intrarea a fost gratuita, dar cei prezenti au fost incurajati sa faca o donatie, fie pe loc, fie online.

Demersul celor de la • calif nu se opreste aici: ei lanseaza provocarea si catre alte branduri de a se lasa luate la roast si dea ajuta astfel asociatiile care isi dedica timpul si energia pentru a transforma lumea in care traim in una mai buna. Brandurile care accepta pot contribui la aceeasi cauza sau isi pot alege orice alta cauza in care cred.

Radu Tanase, co-fondatorul acestui business, a fost prezent pe tot parcursul show-ului si chiar a „incasat” toate glumele cu mult tact, ba a si intrat complet in jocul comediantilor si i-a luat si el, la randul lui, la roast.

„Din research-ul nostru, • calif este primul brand din lume care nu numai ca a acceptat, dar a si propus sa fie luat la roast. Credem ca e important sa cunoastem toate motivele pentru care merita sa fim luati la ro(a)st. E bine sa aflam, prin umor, toate motivele care ne pun sau ne-ar putea pune, la un moment dat, intr-o postura negativa. Știm ca nu putem fi perfecti, insa suntem un brand curajos, asumat, care a ales aproape intotdeauna calea neconventionala, atat ca strategie de business, cat si ca strategie de marketing” a declarat Andrei Nebunoiu, marketing and sales manager• calif.

„De asemenea, credem in puterea exemplului si ne bucuram ca am putut sa sprijinim o cauza caritabila. Asa cum zicea Robin Williams in super filmul Patch Adams, You treat a disease, you win, you lose. You treat a person, I guarantee you, you'll win, no matter what the outcome. • calif este brandul cu aceeasi echipa, aceleasi origini, retete si metode de preparare ca brandul care acum 8 ani a schimbat perceptia despre piata de kebab din Romania. • calif este Calif-ul rebranduit, adaptat din punct de vedere al comunicarii, al vizualului si al experientei de consum pentru lumea noua. Ar mai fi multe de zis despre • calif, dar le vom dezvalui pe parcurs”, a mai spus marketing and sales managerul calif.

„Am apreciat curajul • calif de a se baga in asa ceva. De regula, companiile se feresc de critici si nu le cauta cu lumanarea, cum a facut-o • calif. In general, roast-urile se fac pe persoana fizica, unde o vedeta, de regula mai controversata, accepta sa fie „luata la misto” de comedianti si alte vedete. Totul, in scop caritabil. A fost putin mai dificil sa scriem, avand ca tinta o companie, noi fiind mai obisnuiti sa „dam” in oameni, dar chiar si asa, am gasit suficienta „carne” pentru glume. Nu putem spune acelasi lucru si despre dilurile lor”, a declarat mai in gluma, mai in serios Sorin Parcalab, roaster la cevamarunt.

„Scopul asociatiei noastre este acela de a  oferi terapii  specific compensatorii copiilor si adolescentilor din Curtea de Arges si din zonele limitrofe. In cadrul asociatiei noastre, un analist comportamental acreditat face evaluarile in baza unor teste in urma carora se implementeaza  un plan de interventie personalizat, fiind singura asociatie din  Curtea de Arges care face acest lucru. Roast-ul organizat in scop caritabil a avut un impact imens asupra asociatiei noastre, fiind singurul eveniment de acest gen organizat pana acum in  sustinerea scopului si cauzei noastre. Banii primiti au fost folositi in sustinerea terapiilor micutilor beneficiari ale caror familii se afla in dificultate financiara si pentru cumpararea materialelor necesare desfasurarii terapiilor”, a declarat Andreea Tamas, reprezentant fundatia „Autism Curtea de Arges - NitmarlexKids”.

Cei care isi doresc sa sprijine acest proiect pot dona in contul RO92BTRLRONCRT0398095701, deschis la Banca Transilvania - Sucursala Curtea de Arges.

Mai mult in CSR, Influencers, Ambasadori de Brand, PR

 

 

 

 

 


PUBLICITATE: