Victor Dobre, Dan Petre si Oana Bulexa, despre Etica si Legislatie in MarComm la IAA Young Professionals
Miercuri, 10 Mai 2017

Victor Dobre, Dan Petre si Oana Bulexa, despre Etica si Legislatie in MarComm la IAA Young Professionals

Adplayers. info

Victor Dobre (Director Executiv IAA Romania si Membru Board al Consiliului Roman pentru Publicitate), Dan Petre (Managing Partener la D&D Research si conf. univ. dr. SNSPA) si Oana Bulexa (Managing Director The Practice) vorbesc joi seara despre Etica si Legislatie in MarComm la IAA Young Professionals. Evenimentul se va desfasura maine,  11 mai, la sediul organizatiei (Calea Victoriei, nr 126, et. 3), incepand cu ora 19.00.

Potrivit organizatorilor, in cadrul intalnirii invitatii vor dezbate doua teme: folosirea copiilor ca personaje in reclame si datele personale ale cumparatorilor. Legislatia din acest domeniu cunoaste modificari constante, dar aceste schimbari nu sunt tot timpul la indemana oamenilor din MarComm. In acest context, se impun explicatii si completari din partea specialistilor in domeniu cu privire la limitele legale si etice de care, atat agentiile de publicitate, cat si companiile, ar trebui sa tina cont in momentul in care desfasoara campanii publicitare sau se promoveaza sub orice maniera. 

„Consumatorii sunt din ce in ce mai atenti la modul in care brandurile li se adreseaza. De aceea, ne propunem prin Seara YP despre Etica si Legislatie sa evidentiem cadrul legislativ in care comunicatorii din Romania trebuie sa se incadreze. Vom atinge subiecte precum responsabilitatea brandurilor de a indruma publicul catre alegeri constiente sau limita dintre legislativ si etic. Totodata, vom avea o scurta sesiune de informare cu privire la ultimele modificari legislative care se adreseaza oamenilor de marketing din diverse industrii”, afirma Iulia Niculae, presedintele IAA Young Professionals Bucuresti.

La eveniment sunt asteptati studenti si tineri profesionisti interesati sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniul marketing, comunicare si publicitate. Participarea este gratuita si se realizeaza accesand formularul de inscriere: https://goo.gl/forms/GlC73zJl5DCptbyt2  

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti si pe pagina de Facebook IAA YP: https://www.facebook.com/events/453262408345130/


PUBLICITATE: