Varabiescu va fi Director Executiv la Splendid Media?
Vineri, 20 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

“Suntem în discutii extrem de avansate pentru postul de director executiv, cu focus principal pe coordonarea vânzarilor pe toata compania (TV, print, radio, indoor, outdoor si internet) si mai putin în zona administrativa si financiara”, a declarat pentru AdPlayers, Catalin Sandulache, Managing Partner al regiei Splendid Media.

Întrebat de catre AdPlayers daca Razvan Varabiescu, fost Buying Direct la Media Direction, urmeaza sa vina la Splendid Media, declaratia lui Sandulache nu face înca nici o precizare directa referitoare la numele celui care va fi numit Director Executiv al Splendid Media.

Zvonurile din piata si declaratia sefului Media Direction, Carmen Lixandru potrivit careia Varabiescu ar urma sa plece la Splendid Media, par deocamdata a fi neelucidate.

Acestea sunt însotite însa si de posibilitatea ca Varabiescu sa puna umarul la dezvoltarea unui proiect de publiciate pe bloguri mult discutat în aceasta luna pe blogosfera româneasca si care nu pare sa aiba legatura,  pâna în acest moment, cu viitorul lui job.

Se va adauga proiectul Blogvertising celorlalte activitati pe internet ale Splendid Media derulate de divizia specializata a acesteia Splendid Media Interactive? Zilele urmatoare ar putea aduce mai multe lamuriri.

Deocamdata tot ce se stie este ca Splendid Media are nevoie de un Director Executiv, înca nenumit, iar Razvan Varabiescu a plecat de la Media Direction, agentie a carui sef a dat ca sigura plecarea acestuia la Splendid Media.


PUBLICITATE: