V+O Communication face PR pentru noul catalog IKEA
Joi, 23 August 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Compania de consultanta in comunicare V+O Communication a sprijinit IKEA Romania in lansarea celui de-al doilea catalog IKEA, editia 2008, in cadrul unei eveniment de presa informal organizat recent la sediul magazinului din Baneasa. Noul catalog va fi expediat gratuit in perioada 20 august - 9 septembrie in Bucuresti si imprejurimi.

Evenimentul de lansare a editiei 2008 a catalogului IKEA este doar unul dintr-o serie de actiuni de comunicare prin care V+O Communication, colaborarea dintre agentia de PR si IKEA Romania a inceput inca dinainte de inaugurarea magazinului din Baneasa.

Potrivit agentiei, campania de PR pe marginea catalogului a inceput pe data de 8 august cu o componenta de teasing adaptata comunicarii de marketing. Aceasta a culminat cu evenimentul de lansare, moment in care presa a putut vedea in premiera catalogul IKEA 2008.

AdPlayersFile

V+O COMMUNICATION a fost infiintata in anul 2000, in Grecia, ca o firma de consultanta in comunicare corporatista. Prezenta si in Romania incepand din 2006, din portofoliul V+O Communication Romania fac parte companiile: COSMOTE Romania,Germanos Romania, Romtelecom, IKEA, Microsoft, Coca-Cola, METRO si  real,-       


PUBLICITATE: