Urban Seekers cu premii in trotinete si calatorii. Societe Generale European Business Services lanseaza noua campanie de brand de angajator
Luni, 07 Octombrie 2019

Lansata sub forma unui concurs tip treasure, competitia pune la bataie 10 trotinete electrice pentru locul intai, 100 de calatorii cu trotineta electrica pentru locul al doilea si 50 de calatorii pentru al treilea loc si va avea loc pe data de 19 octombrie, in Bucuresti

AdPlayers.info

Societe General European Business Services (SG EBS) anunta o noua campanie de brand de angajator denumita Urban Seekers, sub forma unui concurs tip treasure hunt. Potrivit reprezentantilor de comunicare, competitia va avea loc pe data de 19 octombrie, in Bucuresti, si este dedicata persoanelor care isi doresc un loc de munca in cadrul companiei si, care, in acelasi timp, vor sa se bucure de o competitie plina de provocari.

Noua campanie vine cu un concept inedit, gandit pentru persoanele care vor sa demonstreze ca sunt organizate si practice, ca au gandire strategica si capacitate de a lucra in echipa, dar care vor sa ia parte si la o aventura urbana alaturi de prieteni. In acelasi timp, Urban Seekers ii surprinde pe cei in cautarea unui job printr-o experienta de angajare inedita.

“Prin noua noastra campanie ne dorim sa ii gasim pe acei colegi potriviti, cu o gandire analitica si spirit de echipa, care asteapta cu nerabdare noi provocari, dar si pe aceia care vor sa se simta bine alaturi de prieteni, sau care vor sa isi faca unii noi. Campania reflecta o parte dintre valorile companiei noastre, precum responsabilitatea, angajamentul, atractia pentru inovatie si spiritul de echipa, si prezinta o mica latura din cultura SG EBS si a felului nostru de a fi. Urban Seekers este, in esenta, o alternativa originala a unei experiente de angajare.”, a declarat Daniela Vercellino, HR Director SG EBS.

Premiile puse in joc sunt 10 trotinete electrice pentru locul intai, 100 de calatorii cu trotineta electrica pentru locul al doilea si 50 de calatorii pentru al treilea loc. Calatoriile sunt valabile un an de zile de la finalizarea competitiei. Toti cei interesati de competitie se pot inscrie pe platforma www.urbanseekers.ro.

Job-urile puse la dispozitie de catre companie sunt din domeniile IT, Compliance, Finance si HR si se pot gasi pe www.sgebs.ro/cariera.

Angajatii SG EBS beneficiaza de diverse beneficii si oportunitati de dezvoltare, precum acces la inovatie, echilibru intre viata personala si cea profesionala prin posibilitatea de a lucra de acasa timp de 2 zile pe saptamana, acces la o comunitate internationala - ca parte a grupului cu peste 150.000 de angajati -, cat si posibilitatea de a participa la proiecte importante din domeniul CSR.

Societe Generale European Business Services a fost fondata in 2011 ca centru de servicii pentru grupul Societe Generale. Compania ofera servicii profesionale de inalta calitate in diverse domenii de activitate pentru entitatile Grupului din intreaga lume: finante/contabilitate, achizitii, resurse umane si IT.

In 2016, SG EBS a primit premiul de excelenta pentru cea mai rapida crestere in cadrul Romanian Outsourcing Awards, in 2018 a obtinut premiul SSC Company of the Year in cadrul Romanian Outsourcing and Share Services Awards Gala, iar anul acesta a obtinut premiile Employer of the Year si CSR initiative of the year, in cadrul Business Service Forum organizat de catre Outsourcing Today. De asemenea, tot anul acesta, in cadrul ABSL Awards Gala, a primit premiul 1st Place Business Leader in categoria Business Innovation.       

Mai mult in Campanii, Concurs, Conturi      


PUBLICITATE: