Unul dintre cei mari sportivi ai lumii si printre cei mai valorosi ambasadori de brand ai Romaniei, Ilie Nastase deschide lista UNPR la europarlamentare
Marti, 26 Martie 2019

 

Credit: Youtube

Antrenorul roman al secolului XX - Angel Iordanescu, il secodeaza pe aceeasi lista. Pe langa parteneriate cu marci din intreaga lume, Ilie Nastase a devenit si ambasador al turismului romanesc in cel mai recent spot publicitar prezentat de Ministerul Turismului

Ilie Nastase, Videoclip Ministerul Turismului, 2019
Credit: Youtube

AdPlayers.info

Ilie Nastase, 1972. Credit Youtube.

Unul dintre cei mari sportivi ai lumii si printre cei mai valorosi ambasadori al Romaniei in lume, Ilie Nastase deschide lista  UNPR la alegerile europarlamentare, au scris stiripesurse si Realitatea.net. Pe langa parteneriate cu marci din intreaga lume, Ilie Nastase este si ambasador al turismului romanesc in cel mai recent spot publicitar prezentat de Ministerul Turismului.

Prezent in prezidiul conferintei UNPR Bucuresti Ilfov de sambata 23 martie, Gabriel Oprea il prezenta drept una dintre personalitatile Romaniai si ale partidului pe care il conduce care ar urma sa intre pe lista la europarlamentare dar anuntul conform caruia Ilie Nastase va deschide lista candidatilor UNPR la alegerile europarlamentare a fost facut abia in seara zilei de marti, 26 martie.



Anghel Iordanescu, Steaua Barcelona 2-0, 1986. Credit Youtube.
 
„Am decis ca Ilie Nastase va deschide lista UNPR pentru Parlamentul European, urmat de Anghel Iordanescu. Doua mari simboluri nationale si doi romani adevarati, doi ambasadori ai Romaniei in lume. Cred ca sunt cei mai potriviti pentru a deschide lista unui partid pentru care patriotismul este o valoare reala. Vineri vom prezenta oficial intreaga lista de candidati ai UNPR pentru Parlamentul European”, a declarat Gabriel Oprea pentru realitatea.net.

„Ilie Nastase este un simbol national, este un om extrem de valoros care a adus prestigiu Romaniei si a facut fericiti milioane de romani, este cunoscut si apreciat la nivel mondial. Face parte din trio-ul de aur: Nadia Comaneci – Ilie Nastase – Gheorghe Hagi. Este singura personalitate care apare in clipul de promovare a Romaniei, primul numar 1 mondial. La fel, Anghel Iordanescu, antrenorul secolului, un sportiv important, un antrenor important, care a adus multa bucurie romanilor, un nume si o figura foarte cunoscute si apreciate la nivel national si mondial. Un roman iubit de toti romanii.”a mai spus Generalul Gabriel Oprea, presedintele UNPR.


Mai mult in Ambasadori de Brand, Influencers, PR, Marketing Politic


PUBLICITATE: