Unirea il trimite pe Dorel pe un santier arheologic
Vineri, 13 Iunie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

CAP si Next Advertising semneaza cea mai recenta campanie Unirea, anunta o informare a celor doua agentii. Pentru inceput spotul ruleaza doar pe TVR 1 in perioada Campionatului European de Fotbal. Nu intamplator avand in vedere ca TVR1 transmite Euro 2008 - Pus de Unirea si agentia Cap la sapaturi, Dorel gaseste printre vestigiile unui santier arheologic si ... o minge, cel mai probabil din Neolitic :)

 

“Cel putin pe hartie, Unirea 8 este o poveste destul de creepy”, spune Codin Caradimu, trainee copywriter CAP. „E drept ca mare parte din dialogurile si actiunea de o nonsalanta profana, sora cu blasfemia, au cazut de data asta la ppm, insa Dorel ramane acelasi personaj bine intentionat, dar ghinionist, care confirma inca o data teoria ca cine nu munceste, nu greseste”.

 

„E un fel de Banel al echipei Unirea in care toti fac gura mare, dar el e singurul care trage la jug. Totusi a fost suficient “sa-i vina o data pe spit” si s-a ales praful de tot. Pe de alta parte, nici unul din protagonisti nu stiu sa joace fotbal – ceea ce se poate observa cu ochiul liber si a facut atat deliciul publicului cat si disperarea producatorului”, conchide Caradimu.

 

Din partea agentiilor Cap si Next Advertising au participat: Codin Caradimu – Trainee Copywriter Cap, Tedi Zugravu – Art Director Cap, Costin Popescu - Creative Director Cap, Daciana Negoita - Senior Account Executive Next Advertising, Sorin Popescu – Director General Next Advertising, Oana Negoita - Media Planner Next Advertising.

 

/ PROFILE

Next Advertising si Cap sunt doua agentii de publicitate independente, care au functionat impreuna pana in 2006 sub numele NextCap. Colaborarea celor doua continua pe clienti comuni ca Murfatlar, Biborteni, Salonta, Euroavipo, Principal Company, Trenta, etc

 

 




PUBLICITATE: