Unilever South Central Europe redeschide "Cea mai frumoasa scoala"
Marti, 13 Septembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Unilever South Central Europe si Primaria Municipiului Ploiesti sprijina deschiderea noului an scolar. Compania a derulat cea de a sasea editie a programului “Cea mai frumoasa scoala”, dedicat institutiilor de invatamant din Municipiul Ploiesti.

In prima etapa a concursului, Unilever South Central Europe a donat produse necesare curateniei de toamna (Cif, Domestos, detergent Dero). Premiile oferite celor 9 castigatori au constat in camere de filmat performante si produse de curatenie pentru un an. Potrivit promotorilor sai,  valoarea totala a sprijinului oferit de catre companie in cadrul concursului s-a ridicat la 10.000 euro.

Unilever South Central Europe redeschide Cea mai frumoasa scoala

Castigatorii concursului au fost premiati chiar de catre Martina Kastler, Presedinte, Unilever SCE ( foto ), in cadrul festivitatii de deschidere a noului an scolar. “Suntem foarte bucurosi ca si acest concurs initiat de catre compania Unilever in urma cu sase ani, a devenit o traditie si un eveniment asteptat cu deosebit interes de catre institutiile de invatamant din Ploiesti.” a declarat executivul Unilever SCE. „Speram ca astfel venim in ajutorul invatamantului romanesc si mai ales in sprijinul elevilor care au nevoie de conditii bune pentru a-si desfasura activitatea” a mai spus Kastler. ( Irina Toma )


PUBLICITATE: