Unicef Moldova merge un an cu Synergy Communications
Vineri, 17 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) “Pentru un Fat Frumos si Sanatos” este conceptul castigator al agentiei Synergy Communications in licitatia pentru realizarea unei campanii nationale de informare a femeilor insarcinate organizata de UNICEF Moldova in martie anul curent.

Timp de un an de zile Synergy Communications il va duce pe Fat Frumos si Sanatos prin toate colturile Moldovei pe toate cananele de comunicare posibile (media, outdoor, pliante, Ghidul Femeii Insarcinate, evenimente, relatii publice, etc.).

Potrivit agentiei de comunicare si relatii publice, conceptul propus de Synergy Communications s-a bazat pe cunoasterea foarte buna a publicului moldovenesc, un public eterogen, in mare parte bilingv si supus unor influente culturale diversificate. Valorificand un concept traditional, “Pentru un Fat Frumos si Sanatos” s-a impus in fata altor propuneri venite de la agentii din Romania si Republica Moldova.

Membrilor Synergy care au lucrat pe acest proiect, Mirela Pitu—Director, Ionut Stanimir—Strategic Planner li s-au alaturat in regim de freelance, David Sima – copywriter (care a mai lucrat si pentru spoturile Romexterra “De la egal la egal”) si Alexandru Done – art director. Reprezentantii agentiei spun ca echipa de creatie a ales comunicarea unui mesaj a carui simplitate sa garanteze forta si posibilitatea de a-l transpune cu usurinta intr-un altfel de spatiu cu alte necesitati.

“Ne-a ajutat foarte mult experienta pe care am avut-o in alte campanii de comunicare publica in Republica Moldova” a declarat Mirela Pitu, directorul agentiei.

"Am facut apel la valorile universale ale povestirilor”, spune David Sima, copywriter, „pentru a ne asigura ca vom vorbi aceeasi limba cu publicul nostru tinta, nu o limba a pasarilor ci una pe care sa o inteleaga toata lumea. Astfel, am vrut sa ne asiguram ca mesajul va fi receptat in conditii similare aici, acolo sau oriunde.

Synergy Communications este o agentie de comunicare si relatii publice infiintata la inceputul anului 2001 de catre Sandra Pralong.


PUBLICITATE: