Un magazin de gheata din Romania face inconjurul lumii in SUA si China
Luni, 09 Decembrie 2013
 adplayers. Iulian Toma

Lansat vineri la Bucuresti, magazinul Profi Ice Store face inconjurul lumii cu stirea privind deschiderea acestuia, din Romania pana in SUA si China. 

Chiar daca potrivit estimarilor unor surse adplayers investitia nu a depasit bugetul unui magazin normal, inedita forma de prezentare a produselor a atins nu numai canale de televiziune din Romania ci si canale de stiri din SUA pana in China, inclusiv agentia de stiri Xinhua.

„Din punct de vedere al acoperirii media, aceasta este déjà foarte ampla, fiind preluati pana acum nu doar de Antena3, ProTv, Kanal D, Romania TV si B1 si de aproximativ 50 de publicatii print si online din Romania, dar si de publicatii ca Daily China, agentia de presa Xinhua, numeroase media din Polonia si USA” a declarat pentru adplayers Gabriel Paslaru, reprezentantul de comunicare al lantului de magazine.

Potrivit lui Paslaru, costurile deschiderii magazinului au fost acoperite impreuna cu partenerii de afaceri ai Profi, lantul de magazine contribuind in plus si cu efortul de coordonare a unui asemenea proiect neobisnuit. Chiar daca nu a dezvaluit numarul clientilor in cele 3 zile de la deschiderea acestuia, conform oficialului de comunicare de de vineri si pana astazi magazinul de gheata Profi a fost vizitat de un numar foarte mare de oameni.

PROFI Ice Store este amplasat in piata George Enescu, in vecinatatea Ateneului Roman, a Hotelului Hilton si a Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti. Structura de gheata a fost construita de Ice Events, compania din Cluj care a furnizat si mobilierul hotelului de gheata de la Balea Lac.

Conform reprezentantilor Profi, aproximativ 80 de tone de gheata transparenta au fost prelucrate cu maiestrie pentru a deveni peretii si rafturile unui magazin de 150 m.p. care functioneaza  in inima Bucurestiului in perioada dintre Sf.Nicolae si Craciun. Pentru ca magazinul sa se mentina in perfecta stare pe toata perioada proiectului, temperatura ambientala este mentinuta la maximum -5C˚, iar cele peste 500 de produse puse spre vanzare aici au fost selectate cu atentie si vor fi plasate prin rotatie astfel in cat sa se mentina perfect la aceste temperaturi scazute.

 Mai mult in PR


PUBLICITATE: