Ultra Pro Computers a ales 101 Worldwide (creatie si strategie) si Media Direction (media)
Marti, 09 Decembrie 2008
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ultra Pro Computers a ales creatie si strategie 101 Worldwide, potrivit unor surse din piata de publicitate. Conform acelorasi surse, contul de media este administrat de Media Direction.

Contactata de catre AdPlayers, Adina Sorescu (foto), Managing Partner al companiei 101 Worldwide a confirmat ca agentia de publicitate pe care o conduce a fost aleasa de curand sa lucreze pentru Ultra Pro Computers.

Potrivit oficialului, 101 Worldwide se ocupa de contul de strategie si creatie de la sfarsitul lunii noiembrie. Primul proiect de comunicare al colaborarii dintre cele doua companii este oferta promotionala de iarna, si contine mai multe componente, aflate deja in plina desfasurare.

Fost managing director la DDB Bucharest, Adina Sorescu se despartea de agentia de publicitate din reteaua DDB Worldwide in primavara acestui an, la sfarsitul lunii aprilie. Sorescu a lansat in a doua jumatatea a anului 2008 doua companii de comunicare, unde este si managing partner: 101 Worldwide Romania - agentie de publicitate, si The Secret Service – agentie de publicitate neconventionala.


PUBLICITATE: