Ultimul pas pana la marea finala BRD FIRST Tech Challenge. Regionala de calificare Bucuresti
Joi, 07 Martie 2019

 

42 de echipe participa la meciuri, iar 34 dintre ele isi vor vedea visul cu ochii: se vor califica la Campionatul National. Meciurile au loc in Sala de Baschet C.S.A Steaua Bucuresti, de pe Bd. General Vasile Milea nr. 5 – 7, sambata, 9 martie, incepand cu ora 15:00 si duminica, 10 martie, incepand cu 09.00.

AdPlayers. info

Programare, proiectare, asamblare, testare si iar testare! La asta s-a rezumat, in mare, viata din ultimele luni a robotistilor romani inscrisi in programul BRD FIRST Tech Challenge Romania, implementat Asociatia „Natie Prin Educatie”, condusa de Dana Razboiu.

Toate eforturile depuse de elevii de liceu alaturi de mentorii lor au fost facute cu scopul de a reusi sa se califice in finala Campionatului National de Robotica BRD FIRST Tech Challenge Romania. Ultimul pas pana la marea finala este reprezentat de cea de-a patra regionala de calificare a sezonului, care are loc la Bucuresti, intre 8 si 10 martie. 42 de echipe participa la meciuri, iar 34 dintre ele isi vor vedea visul cu ochii: se vor califica la Campionatul National.

Meciurile au loc in Sala de Baschet C.S.A Steaua Bucuresti, de pe Bd. General Vasile Milea nr. 5 – 7, sambata, 9 martie, incepand cu ora 15:00 si duminica, 10 martie, incepand cu 09.00. La competitie participa si trei echipe de elevi din strainatate, una din Izmir, Turcia, si doua din St. Petersburg, Rusia. Elevii romani privin din orasele: Breaza, Bucuresti, Campina, Campulung Muscel, Gaesti, Mioveni, Moreni, Pitesti, Ploiesti, Racari, Targoviste, Turnu Magurele, Urlati, Valenii de Munte si Voluntari.

Programul educational BRD FIRST Tech Challenge Romania este adus in Romania de catre Asociatia „Natie Prin Educatie”, cu licenta de la FIRST USA (For Inspiration and Recognition of Science and Technology), cea mai mare structura ONG din domeniul roboticii si educatiei STEM.

Mai mult in Educatie, CSR, Responsabilitate Sociala.


PUBLICITATE: