"Traiesti. Mai stii cum e?" revine cu "Hei, Fruntea sus. Continua treaba." Hornbach de primavara.
Luni, 03 Aprilie 2017

sursa: Youtube / Hornbach

Traiesti. Mai stii cum e? continua cu Hei, Fruntea sus. Hornbach de primavara.

adplayers.info

Dupa„Traiesti. Mai stii cum e?“ si „Proiectul tau e doar al tau“, Hornbach continua sa comunice intr-o maniera curajoasa. „Hei, Fruntea sus.”, noua campanie de primavara declansata la jumatatea lunii martie, aduce in prim plan depasirea obstacolelor, un mesaj de incurajare pentru toti cei ce se tem sa continue ori sa inceapa un nou proiect: “Hei, fruntea sus! Continua treaba!”.



„Fiecare proiect prezinta riscurile si provocarile sale. HORNBACH transmite prin aceasta noua campanie o incurajare: trebuie sa incepi proiecte, chiar daca sunt si aspecte care nu merg intotdeauna bine. Cea mai mare calitate a unui meserias pasionat consta in a nu renunta, a relua lucrarile de cate ori este nevoie si a le duce la bun sfarsit“, afirma Guido Heffels, directorul de creatie al agentiei de publicitate Heimat, din Berlin, autoarea campaniei.

 „Campania reprezinta o invitatie plina de pasiune pentru a testa diferitele experiente pe cont propriu, in cadrul proiectelor de primavara, cu privire la casa si gradina, dar, cu siguranta, si la depasirea acestor limite. Chiar daca ceva esueaza cu aceasta ocazie ar trebui sa regretam cel mult doar ceea ce nu am facut“, afirma Thomas Schnaitmann, director de marketing Germania si al comunicarii internationale de marketing in cadrul Hornbach.

In Romania, campania se desfasoara pe TV, in mediile online si outdoor, incepand cu 17 martie. De asemenea, Hornbach va avea in aceasta campanie si o actiune BTL out-of-the box. Spotul campaniei “Hei, fruntea sus! Continua treaba!” poate fi vizualizat

Mai mult in Conturi, 


PUBLICITATE: