Topescu comenteaza Cupa Danone
Marti, 17 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Aflata la a saptea editie, Cupa Danone 2007 la fotbal debuteaza pe 21 aprilie. Competitie destinata copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, Cupa Danone este adresata echipelor de copii din scoli si cluburi din Constanta, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. Campioana competitiei va fi desemnata la Finala nationala de la Timisoara, pe 20 mai.

Sustinut de Danone NutriDay, evenimentul se bucura de sprijinul jurnalistului sportiv Cristian Topescu, competitia fiind promovata prin intermediul Jetix, ProSport, Pro FM, Sana si Familia Mea, statii de radio si publicatii locale.

Competitia ofera copiilor sansa sa-si indeplineasca cel mai frumos vis: participarea la un eveniment international, desfasurat dupa regulile campionatului mondial de fotbal si intalnirea cu Zinedine Zidane, patronul spiritual al competitiei.

Marele premiu consta in participarea echipei castigatoare la turneul final al Cupei Danone de la Lyon, in luna iulie 2007. Motto-ul „Crede in visul tau!” a incurajat, anul trecut,  peste 6.000 de copii din Romania sa se alature valorilor Cupei Danone.

Parintii care isi vor sustine copiii pe stadioane vor castiga camere foto digitale, imprimante foto Canon, premii NutriDay, produse Danone, reviste Sana si Familia mea. Intrarea pe stadioane este libera. 

AdPlayersFile Cupa Danone

Cupa Danone este parte integranta a turneului international de fotbal Danone Nations Cup adresat copiilor intre 10 si 12 ani. Anul acesta, la tuneulul final participa 40 de tari. Anul trecut, Romania a ocupat locul 9 din 32 de echipe. La nivel mondial, Cupa Danone este cea mai importanta competitie fotbalistica pentru copii sub 12 ani, sustinuta de FIFA.

Turneul final se desfasoara in Franta, la Lyon, pe Stade de Gerland, stadionul campioanei Frantei, Olympique Lyonnais. Finala internationala va avea loc pe 1 iulie 2007. Micii fotbalisti il vor intalni, cu aceasta ocazie, pe Zinedine Zidane, parintele spiritual al Danone Nations Cup.


PUBLICITATE: