Toate trec, Neumarkt ramane cu Starlink
Joi, 26 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Starlink si Bere Mures lanseaza, incepand de astazi, o noua executie TV care pleaca de la ideea ca, in viata, “unele lucruri tin, alte lucruri nu tin”, anunta reprezentantii agentiei de publicitate, intr-un comunicat remis AdPlayers.

Potrivit Starlink, spotul va rula incepand de astazi pe principalele canale nationale: Pro TV, Pro Cinema, TV Sport, TVR 1, TVR 2, B1TV, Etno TV si OTV. Strategia media si planificarea spoturilor a fost realizata de Starlink.

Strategii comunicarii Neumarkt spun ca “in viata ne lovim de multe greutati, insa fiecare pahar de bere Neumarkt baut impreuna cu prietenii la final de zi readuce buna dispozitie, caci Neumarkt garanteaza ca “toate trec, berea ramane.”

Autorii campaniei spun ca, pornind de la situatii de zi cu zi, pline de umor, spotul arata ca berea Neumarkt este mereu proaspata: pentru ca “o masina poate sa tina 3 saptamani,...o casnicie poate sa tina 2 saptamani,...iar o masina de tuns poate sa tina doar o singura zi, numai Berea Neumarkt tine 4 luni datorita noului PET RESIMID”.

“Am avut de comunicat faptul ca noul PET RESIMID tine berea proaspata timp de 4 luni”, spune Valentin Lica – Copywriter Starlink.. „Si, de aici pana la ideea spotului, am avut nevoie de cateva pahare de voie buna cu clientul si o “vizita de lucru” la Fabrica de Bere din Ungheni, jud. Mures. Productia a fost peste asteptari, spotul place tuturor…hai noroc, sanatate, numai bine!”, adauga unul din textierii campaniei.

“Credem ca spotul realizat de Starlink ilustreaza foarte bine esenta brandului nostru”, spune si clientul, prin vocea lui Radu Moldovan, Marketing Manager Bere Mures. „Ne dorim ca Neumarkt sa fie pentru consumator acel „prieten fidel”, care este alaturi de el in toate situatiile, bune sau rele, oferindu-i mereu prospetime si certitudinea satisfactiei continue”

AdPlayersFile

Starlink Group este un grup integrat de companii, parte a retelei internationale Publicis. In Romania, Starlink Group face parte din grupul Leo Burnett Romania.

Potrivit companiei, portofoliul actual Starlink cuprinde peste 35 de clienti, companii romanesti si internationale, dintre care: Abbott, Agrana, Anchor, Autoitalia Group, Bere Mures, Brenac, Cris-Tim, Cristalex, Chronotime, Dom Perignon, First One Communication, Fuchs, Hennessy, Ministerul Administratiei si Internelor, Storck, Surecheck, Yves Rocher.

Portofoliul BERE MURES SA include 3 sortimente de bere: Neumarkt – bere blonda, Dracula – bere neagra si Sovata – bere blonda din segmentul popular.

..

AdFile

Advertiser: Bere Mures.

Radu Moldovan  - Marketing Manager

Agentie: Starlink

Copywriteri - Valentin Lica si Stefan Marinescu

Catalin Baciu – Group Creative Director

Stefan Voloaca – Creative Director

Roberta Dragu – Brand Communication Manager

Dana Anghelescu – Brand Communication Executive

Agentie de media: Starlink

Eugen Terchila - Executive Director

Mihnea Ursu - Media Planner Starlink

Casa de productie Castel Film,

regizor Eduardo Vasques,

DOP - Jordi Rexach.


PUBLICITATE: