Tiriac Leasing sustine transmiterea Live Streaming a Festivalului George Enescu
Vineri, 01 Septembrie 2017

Tiriac Leasing sustine transmiterea Live Streaming a Festivalului George Enescu

Credit. Tiriac Leasing

Recitalurile de muzica clasica vor putea fi vizionate si pe site-ul companiei Tiriac Leasing la adresa festivalenescu.tiriacleasing.ro , pe  langa site-ul Televiziunii Romane - tvr.ro si site-ul oficial al festivalului - festivalenescu.ro

adplayers.info

Țiriac Leasing, unul dintre liderii pietei de leasing din Romania, parte a Grupului Țiriac, sustine transmiterea online, in timp real, a concertelor care se desfasoara la Bucuresti, la Sala Mare a Palatului, Ateneul Roman si Sala Radio, incluse in cadrul editiei 2017 a Festivalului George Enescu, din perioada 2-24 septembrie 2017, anunta responsabilii de comunicare ai companiei.

Recitalurile de muzica clasica vor putea fi vizionate pe site-ul Televiziunii Romane - tvr.ro, pe site-ul oficial al festivalului - festivalenescu.ro si pe site-ul companiei Țiriac Leasing, la adresa festivalenescu.tiriacleasing.ro.


Credit: festivalenescu.ro , festivalenescu.tiriacleasing.ro 

“Țiriac Leasing si-a obisnuit clientii cu cele mai inalte standarde de calitate, astfel ca asocierea cu Festivalul George Enescu a venit cat se poate de natural. Odata cu acest parteneriat, ne propunem sa punem la dispozitia publicului experiente inedite, prin sustinerea unor manifestari culturale de cel mai inalt rang.”, a declarat Mircea Dihel, Director General, Țiriac Leasing.

Festivalul George Enescu este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica din Europa si are loc la fiecare doi ani, in onoarea compozitorului George Enescu. Unii dintre cei mai apreciati muzicieni ai lumii sustin concerte la Bucuresti in luna septembrie.

Țiriac Leasing ofera finantare in sistem leasing financiar pentru toate modelele de autovehicule, de la autoturisme pana la flote comerciale, segmentul auto avand cea mai mare pondere in structura portofoliului, diferenta fiind reprezentata de finantarea de echipamente. Portofoliul de clienti al Țiriac Leasing este format atat din companii private, multinationale, din sectorul public, cat si din persoane fizice si persoane fizice autorizate. Mai multe detalii, pe site-ul www.tiriacleasing.ro.

Semnalul Live Streaming al Festivalului Enescu poate fi accesat pe site-ul Tiriac Leasing aici

Mai mult in Festival, Eveniment, Parteneriate,


PUBLICITATE: