Timisoreana a dat toate cele 20 de autoturisme Logan MCV
Joi, 09 August 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Desfasurata in perioada 15 iunie – 31 iulie a.c., sub sloganul „De 3 secole ii rasplatim pe cei ce apreciaza Timisoreana”, campania promotionala Timisoreana si-a desemnat de curand castigatorii. Promotia a avut ca premii 20 de autoturisme Dacia Logan MCV si 10.000 de baxuri de Timisoreana sticle de 2 litri.

Promotia a fost dezvoltata impreuna cu agentiile GMP Advertising (ATL), GMP PR, Mercury 360 (BTL) si Zenith Media si a fost sustinuta prin promovare la punctele de vanzare si printr-o campanie nationala de out of door (OOH).

Toate cele 20 de autoturisme Logan MCV oferite ca premii in cadrul promotiei „De 3 secole ii rasplatim pe cei ce apreciaza Timisoreana” au fost adjudecate de consumatori de bere cu varste intre 20 si 44 de ani de pe cuprinsul intregii tari.

La finalul promotiei Timisoreana au fost castigate instant, sub capac, doar 18 dintre cele 20 de premii mari. Datorita mecanismului secundar al promotiei ce a oferit  o a doua sansa de castig a unei masini, s-au adjudecat, in urma trageri la sorti organizata pe data de 6 august, si celelalte doua masini ramase.


PUBLICITATE: