The Ad Store ia Tasty de la zero
TV
Luni, 02 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Agentia The Ad Store a semnat cu Tasty Company pentru o noua campanie de comunicare.

The Ad Store ia Tasty de la zero

“Pentru The Ad Store acest nou proiect nu īnseamna numai o noua achizitie īn portofoliu, ci si o noua provocare īn a construi de la zero o īntreaga campanie de comunicare integrata ce se va desfasura īn aceasta toamna”, sustine Remus Frunza, General Manager (foto) al agentiei de publicitate.

Potrivit agentiei de publicitate conduse de Remus Frunza, mixul promotional pentru compania importatoare si producatoare de produse alimentare de baza (orez , popcorn, arpacas, ciuperci, etc), presupune utilizarea tuturor suporturilor media (TV, radio, presa), conceperea unui mecanism de promotie ce va viza perioada postului Craciunului si introducerea unor noi tehnici de merchandising menite sa evidentieze brandul.

Prezenta pe piata din anul 2002, dar aflata īn faza de lansare oficiala, dupa cum sustine agentia, Tasty Company īsi propune prin acest demers crearea de brand-awareness la nivelul brandului si la nivel institutional si vizeaza pozitionarea īn topul producatorilor de produse alimentare, prin crearea unei imagini de marca distincte.

Conform agentiei, deoarece strategia de comunicare accentueaza cunoasterea rapida de catre consumatori a produselor Tasty Company si, īn egala masura, optimizarea vānzarilor, campania de comunicare va debuta cu un nou spot TV care va purta semnatura agentiei The Ad Store.

AdPlayersFile The Ad Store

The Ad Store (www.the-adstore.ro ) este o agentie de publicitate īnfiintata īn Romānia īn anul 2002. Printre clientii acesteia se numara GlaxoSmithKline, Lafarge, Beres, Actavis, Wallmark, Europharm, Telemobil Post, Expand Health, Cramele Halewood.

Agentia din Romānia face parte din reteaua The Ad Store (www.the-adstore.com ) – un grup international de agentii de publicitate cu acelasi nume, avānd sediul central īn SUA, la New York. Pe lānga biroul din Romānia si cele de la New York si Washington, din Statele Unite, grupul mai este prezent īn Tahiti, Italia, Germania, Croatia, Grecia, Belgia si, mai nou, īn Spania.


PUBLICITATE: