The Ad Store a castigat Gedeon Richter
Marti, 26 Iunie 2007

(AdPlayers, Irina Toma)

“Colaborarea cu Gedeon Richter este o consecinta fireasca a experientei pe care a acumulat-o agentia pe piata farmaceutica si nu numai”, spune Remus Frunza (foto) General Manager al agentiei The Ad Store, despre castigarea clientului Gedeon Richter Romania.

Potrivit The Ad Store, colaborarea cu Gedeon Richter a debutat cu o campanie dedicata exclusiv medicilor specialisti psihiatri si vizeaza aparitia unui nou antidepresiv pe piata romaneasca: Linisan.

Proiectul a constat in realizarea unui material de promovare a medicamentului care sa creeze premisele trecerii in topul listei de antidepresive, pe care personalul medical le prescriu pacientilor, au afirmat pentru AdPlayers.ro oficialii de comunicare ai agentiei The Ad Store.

Pentru ca medicamentul este un antidepresiv care se elibereaza doar cu prescriptie medicala, comunicarea a fost orientata exclusiv catre persoanele avizate, conchid reprezentantii agentiei The Ad Store.

AdPlayersFile The Ad Store

The Ad Store (www.the-adstore.ro ) este o agentie de publicitate infiintata in Romania in anul 2002. Printre clientii companiei se numara GlaxoSmithKline, Lafarge, Beres, Actavis, Wallmark, Europharm, Telemobil Post, Expand Health, Cramele Halewood, Gold&Platin, dealer autorizat Opel si Chevrolet.

Agentia face parte din reteaua The Ad Store (www.the-adstore.com ) – un grup international de agentii de publicitate cu acelasi nume, avand sediul central in SUA, la New York. Pe langa biroul din Romania si cele de la New York si Washington, din Statele Unite, retaua mai este prezenta in Tahiti, Italia, Germania, Croatia, Grecia, Belgia si  Spania.


PUBLICITATE: