Tempo PR a castigat Deloitte Romania
Luni, 27 August 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Deloitte Romania a ales Tempo pentru gestionarea comunicarii sale de relatii publice. Colaborarea dintre Tempo PR si Deloitte Romania - una din companiile de consultanta cunoscute sub numele de  BIG 4, potrivit agentiei, a inceput in luna august.

“Deloitte isi cauta o companie cu care urma sa comunice, Tempo PR fiind aleasa in urma unei propuneri de colaborare din partea agentiei”, a declarat pentru AdPlayers Simona Dan (foto) - PR Group Account Manager la divizia de relatii publice de la Tempo.

Divizia de PR a agentiei de publicitate Tempo va furniza servicii de consultanta in comunicarea publica a Deloitte Audit S.R.L., Deloitte Consultanta S.R.L, Deloitte Reorganizare S.R.L si Reff & Asociatii, companii numite impreuna Deloitte Romania.

Simona Dan nu a oferit detalii privind durata viitoarei colaborari, motivand ca aceasta este o una deschisa, cu posibilitatea prelungirii sale. Pe de alta parte, Patricia AM Ilisiu - Director Clients & Markets Balkan Region spune ca cele doua companii pornesc un parteneriat pe termen lung, care spera sa devina un reper in industria de consultanta din Romania.

„Colaborarea cu Deloitte ne onoreaza datorita faptului ca domeniul consultantei este unul cu exigente foarte mari”, spune oficialul Tempo PR. “Mai mult decat atat, clientul nostru este una dintre cele mai importante firme de profil din intreaga lume. Este un domeniu foarte vast, cel al consultantei si din acest motiv foarte provocator pentru noi”.

“Avem deja in lucru un proiect care va fi si public pe 12 septembrie”, a conchis Simona Dan, pentru AdPlayers.

AdPlayersFile

Parte a agentiei de publicitate Tempo, divizia de relatii publice Tempo PR are, potrivit companiei,  expertiza in industrii precum cea financiar - bancara, asigurari, farmaceutica, energetica, FMCG, media, auto, retail si in domeniul imobiliar.

Deloitte Romania este, potrivit agentiei, una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din Romania care furnizeaza servicii profesionale in patru mari domenii: audit, servicii fiscale, consultanta manageriala si consultanta financiara, avand o echipa de peste 300 de consultanti romani si expati.


PUBLICITATE: