Telekom este partener al Echipei Nationale de Rugby
Joi, 08 Februarie 2018

Incheiat pe o perioada de doi ani, parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby se inscrie, potrivit companiei, in angajamentul Telekom Romania de a sustine performanta in sportul romanesc, iar meciurile Echipei Nationale de Rugby sunt transmise in exclusivitate de canalele Telekom Sport, alaturi de meciuri din toate competitiile rugbyului romanesc.

adplayers.info

Incepand din acest an, Telekom Romania este partener oficial al Federatiei Romane de Rugby, in urma unui parteneriat incheiat pe o perioada de doi ani. Totodata, canalele Telekom Sport continua sa difuzeze in exclusivitate meciurile Echipei Nationale de Rugby.

” Este o onoare pentru noi sa fim  partener oficial al Echipei Nationale de Rugby si sa sustinem, alaturi de mii de fani, reprezentativa Romaniei in parcursul competitional, pe drumul spre cat mai multe victorii” spune Ruxandra Rau, Director Strategie Brand si Comunicare Telekom Romania.  „Telekom Romania are deja traditie in sustinerea sportului romanesc, atat prin parteneriatele sportive derulate de-a lungul timpului, cat si prin cele mai importante evenimente din lumea sportului, transmisiuni live, stiri sportive de calitate pe care le-am adus in casele romanilor prin intermediul canalelor Telekom Sport”.

„Putem spune cu mandrie ca Telekom a contribuit la cresterea notorietatii rugbyului in Romania, prin transmiterea pe canalele Telekom Sport, in exclusivitate, a tuturor meciurilor din Turneul celor 6 Natiuni, a meciurilor Nationalei Romaniei si a partidelor din toate competitiile interne. Parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby nu face decat sa deschida noi cai prin care sustinem acest sport, in beneficiul iubitorilor de rugby, care are in Romania un public din ce in ce mai numeros”, a mai adaugat Ruxandra Rau.

“Pasim intr-un nou an, intr-o noua etapa in procesul de calificare la Cupa Mondiala, alaturi de noi parteneri. Speram ca aceasta aventura sa fie una frumoasa, ca drumul sa ne fie drept, pentru a ne bucura nu doar de rezultate, ci si de ceea ce reusim sa construim pe parcurs, pana la ele. Telekom este o companie in care conceptul de "nelimitat" se aplica nu doar serviciilor, ci si initiativelor, proiectelor, ideilor bune. Cu un astfel de partener, rugbyul romanesc poate visa si planui victorii fara oprelisti”, a declarat Alin Petrache, Presedinte al Federatiei Romane de Rugby.

Echipa Nationala de Rugby a Romaniei face parte din categoria selecta a celor 12 reprezentative care au participat la toate editiile Cupei Mondiale de Rugby, de la prima editie din 1987 si pana in prezent. In ultimii ani, performantele Echipei Nationale de Rugby au crescut constant.

In 2012, 2013, 2015 si 2016, Stejarii au castigat Nations Cup organizat an de an la Bucuresti, pe Stadionul Arcul de Triumf, competitie ce aduna cele mai bune echipe din divizia secunda a rugby-ului mondial dar si selectionatele secunde ale echipelor din primul esalon valoric. De la an la an, Romania si-a imbunatatit jocul, intalnind echipe precum Scotia, Franta, Italia, Georgia, Portugalia, Rusia, Namibia, Uruguay. Performanta reprezentativei Romaniei a culminat in 2017, cand Stejarii au cucerit titlul de Campioni Europeni.

Suporterii Stejarilor vor putea urmari urmatoarele meciuri importante ale Echipei Nationale de Rugby, difuzate in direct si in exclusivitate pe Telekom Sport:

o            Romania – Germania, 10 februarie 2018, meci disputat la Cluj;

o            Spania - Romania, 18 februarie 2018, meci disputat la Madrid;

o            Romania – Rusia, 3 martie 2018, meci disputat la Cluj;

o            Romania – Belgia, 10 martie 2018, partida disputata la Buzau;

o            Georgia – Romania, 18 martie 2018, la Tbilisi.


Mai mult in Conturi, Sport Marketing, Influencers, 


PUBLICITATE: