Telekom Romania lanseaza Mobil Nelimitat, disponibil si in reteaua de magazine Mega Image si Shop&Go. Deschidere pentru alte parteneriate.
Vineri, 05 Iulie 2019

 

Credit: Telekom

Intrebati de AdPlayers daca parteneriatul ar putea duce si spre vanzarea terminalelor mobile, atat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Telekom Romania cat si Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare si sustenabilitate Mega Image au subliniat ca actuala colaborare reprezinta si o poarta deschisa si spre alte colaborari intre cele doua companii, atat timp cat spatiul respectiv dintr-un magazin si rezultatele aduse in parteneriat sunt in beneficiul ambelor parti.

AdPlayers. Iulian Toma

Telekom Romania lanseaza Mobil Nelimitat, disponibil si in toata reteaua de magazine Mega Image si Shop&Go, colaborare care ar putea reprezenta si o poarta deschisa pentru alte parteneriate in beneficiul ambelor parti, dupa cum au afirmat pentru AdPlayers oficialii Telekom si Mega Image.

Produsul inovator Mobil Nelimitat, de la Telekom Romania, le permite clientilor sa se aboneze, in medie, in mai putin de 5 minute, printr-o experienta complet digitala, cu pasi usor de parcurs. Acesta poate fi achizitionat din magazinele Telekom Romania si ale partenerilor, precum si din orice magazin Mega Image sau Shop & Go, in urma unui parteneriat dintre cele doua companii.

Astfel, clientii care achizitioneaza Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei in telefon si apelarea numarului 1234. Oricand dupa activarea serviciilor valabile initial pentru 30 zile, pot alege sa isi inregistreze numarul pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgand cativa pasi simpli pentru a beneficia lunar, fara perioada minima contractuala, de acces la Internet 4G nelimitat, minute si SMS-uri nationale nelimitate, plus 100 de minute internationale fix/mobil – totul la un pret promotional de 6 euro pe luna, TVA inclus (aproximativ 29 lei, TVA inclus). Clientii care nu doresc sa se inregistreze pot utiliza in continuare serviciile pe cartela preplatita, alegand optiunea Mobil Nelimitat.

Intrebati de AdPlayers daca parteneriatul ar putea duce si spre vanzarea terminalelor mobile, atat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Telekom Romania cat si Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare si sustenabilitate Mega Image au subliniat ca actuala colaborare reprezinta si o poarta deschisa si spre alte colaborari intre cele doua companii, atat timp cat spatiul respectiv dintr-un magazin si rezultatele aduse in parteneriat sunt in beneficiul ambelor parti.

In magazinele Mega Image si Shop & GO, clientii vor gasi stand-uri cu noul produs ca exemplu si ca sursa de informatie, acesta putand fi achizitionat de la casierie, la pretul stabilit de distribuitor, unde li se vor inmana pliante cu detalii, inclusiv parcursul digital de inregistrare la abonament.

Experienta digitala Telekom, Mobil Nelimitat, aici

„Demonstram inca o data ca avem resursele necesare pentru a fi creativi, indrazneti, inteligenti si vizionari, Mobil Nelimitat inovand in toti cei patru P ai mixului de marketing: produs, pret, plasament si promovare. In mai putin de cinci minute, in medie, orice client care cumpara Mobil Nelimitat de la un magazin Telekom, Mega Image sau Shop & Go, poate sa treaca la abonament, pe loc, printr-un proces integral digital, usor de urmat.

Acesta este un produs telecom cu adevarat revolutionar in Romania, oferindu-le clientilor cel mai usor mod de a deveni abonati”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Telekom Romania.

 „In fiecare zi suntem alaturi de clientii nostri intr-un mediu dinamic, inspirandu-i si inovand permanent. Acest parteneriat, prin care Telekom aduce telefonia mobila la indemana fiecarui client, este un exemplu perfect prin care zilnic incercam sa simplificam viata clientilor. Astfel, integram in experienta de shopping ceva absolut nou, un produs menit sa raspunda nevoilor clientilor nostri de a accesa servicii nelimitate de telefonie, continuand astfel si drumul nostru catre un nou standard al retail-ului modern”, a declarat  Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare si sustenabilitate Mega Image.    

„Mobil Nelimitat este dovada noastra ca intelegem ce isi doresc romanii. Ei vor produse si servicii simple, dar care sa ofere beneficii complexe. Vor creativitate, vor distractie, angajament si interactiune cu produsele si, mai mult, vor mobilitate si acces digital, produse si servicii disponibile oriunde, oricand”, a continuat Andreas Elsner.

Mai multe detalii despre oferta si motivele lansarii acesteia, de la Andreas Elsner, aici.

Pentru a promova Mobil Nelimitat, Telekom spune lucrurilor pe nume si anunta acest abonament prin noua platforma de comunicare Ce-si doresc romanii?.

Acest lucru deoarece Mobil Nelimitat este facut de romani, pentru romani: fara limite, fara birocratie, simplu si accesibil. Un studiu de piata realizat de ISRA Center pentru Telekom, pe un esantion reprezentativ la nivel national, a revelat ce isi doresc romanii cand vine vorba de produsele si beneficiile oferite de furnizorii lor de telecomunicatii - Internet 4G nelimitat, contract fara perioada minima (la abonament), control digital al activarii, facturii, platilor.

Potrivit companiei, Mobil Nelimitat se potriveste oricarui roman, indiferent de varsta, categorie profesionala, nevoie sau obicei de consum, iar cu acest produs Telekom continua ritmul de inovatie al misiunii Hai Netliberare de a oferi acces nelimitat la servicii de telecomunicatii tuturor romanilor.

Mai multe informatii desprfe oferta si campanie, pe www.telekom.ro/vreaunelimitat .

Mai mult in Conturi, Campanii,


PUBLICITATE: